![]() |
Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta (/Temat-Wykonam-konta-w-serwisie-facebook-rozne-opcje-oraz-dodanie-grup-do-twojego-konta-115875) Strony: 1 2 |
Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - evenixx - 13-06-2015 12:30 Witam mogę wykonać konta na zamówienie w serwisie facebook, mogą być to konta do spamu lub czegoś innego
![]() Konta są zweryfikowane telefonicznie, posiadają zdjecie profilowe i w tle. Konta zazwyczaj są świeże 1-2 dni czasami będzie kilka kont ze stażem 1 tydzień, konta są dodawane do tylu grup ile potrzebujesz. "Podstawowe konfiguracje": Konto 1-2 dni, 50 grup, zweryfikowane tel. - 2,50zł Konto 1-2 dni, 100 grup, zweryfikowane tel. - 4zł Konto 1-2 dni, 150 grup, zweryfikowane tel. - 5zł Potrzebujesz innej ilośc grup np. 75, 80, 200 ? napisz na PW dogadamy się ![]() Oferuję też konta ze znajomymi ale takie dostępne tylko po dogadaniu się ze mną na PW ![]() Jako że dostałem już kilka pytań czy dodaje do grup postanowiłem dodać opcje zakupu dodania do grup twojego konta. 50 grup - 3zł 100 grup - 5zł 150 grup - 8zł Potrzebujesz innej ilości grup ? pisz na pw dogadamy się ![]() Jeżeli potrzebujesz kont z większym stażem niż kilka dni np. 1 rok, kilka miesięcy itp. napisz do mnie na PW postaram się zdobyć takie konto i zrobić je na twoje potrzeby (np. dodać do grup) Przyjmuję płatności na PayPal Przy zamówieniach powyżej 10 kont możliwe różne zniżki ![]() Nie odpowiadam za to co się stanie z kontem po wysłanie danych, jak i po spamowaniu w grupach, mogę wykonać tylko ponowną weryfikacje telefoniczną. RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje - Scientist. - 14-06-2015 16:35 Dajesz jakąś gwarancję na konta? RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje - evenixx - 14-06-2015 18:19 (14-06-2015 16:35)Scientist. napisał(a): Dajesz jakąś gwarancję na konta? gwarancje w sensie ? jakies ponowne weryfikacje np. telefoniczne czy coś innego ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje - fracek8 - 17-06-2015 19:15 Szybki, miły sprzedawca. Transakcja przebiegła pomyślnie ;d RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje - evenixx - 20-06-2015 14:42 Na obecną chwile mam do sprzedania 6 kont po 100 grup na każdym, każde zweryfikowane tel. i posiada dodane zdjęcie w tle i profilowe ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - emix - 21-06-2015 20:40 Szybko sprawnie , polecam ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - evenixx - 10-08-2015 11:50 Zapraszam do skorzystania, wszystko znowu aktualne ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - Wisdow - 10-08-2015 15:45 Pw! ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - Wisdow - 11-08-2015 19:07 Polecam konta! ![]() RE: Wykonam konta w serwisie facebook, różne opcje, oraz dodanie grup do twojego konta - Ziem - 13-08-2015 08:04 Zamówiłem 100 grup, jestem mega zadowolony, zwłaszcza, że dałem za to tylko piątaka ![]() |