Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? (/Temat-Spotkanie-forum-gdzies-w-Warszawie-Wykonalne-115757) |
Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - SurpriseYT - 10-06-2015 21:48 Witam! Mam pytanie czy takie inicjatywy już były tutaj na forum? Czy każdy mocno pilnuje swojej anonimowości? Myślę że byłoby bardzo przyjemnie spotkać się i ogólnie porozmawiać o zarabianiu. Mogę się podjąć organizacji takiego spotkania. Co o tym myślicie? RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - domin_dz - 11-06-2015 09:54 Jak przyjdzie Killer to będzie do niego kolejka z zapytaniem o niszę i czy nie zostanie mentorem. RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - TeYroXOfficial - 11-06-2015 10:14 Bylo by ciekawie. Tylko trzeba by znać termin bo nie każdy zarabia cały czas w sieci Może poznamy twórcę sub spidera RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - LordBeaK - 11-06-2015 10:28 Mysle ze moznaby umowic 3 takie spotkania. W Warszawie, Krakowie, Gdańsku albo Poznaniu RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - Gore - 11-06-2015 10:46 @[LordBeaK] I w Katowicach RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - SurpriseYT - 11-06-2015 17:22 Na jakimś weekendzie i ja mogę zająć się organizacja tylko w Wawie. Z reszta co to za organizacja. Miejsce i ogień (nie wiem tylko jak z wiekiem 18+ Na razie jest pytanie czy są chętni na coś takiego? RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - selfie - 11-06-2015 17:24 Lepiej byłoby we Wrocławiu ale Warszawa ok, sam się zastanawiałem czy będzie kiedyś coś takiego RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - nicooo - 11-06-2015 17:51 Mega fajny pomysł kiedyś temat był poruszony na czacie , takie spotkanie dało by same + , tylko najpierw trzeba by wszystko ustalić począwszy od miejsca aż do stworzenia listy osób. RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - LordBeaK - 11-06-2015 17:57 Tak jak mowie. 3 miasta. Duze. Jeded organizator z kazdego. Iii... wiek 17+ RE: Spotkanie forum gdzieś w Warszawie. Wykonalne? - MaLiN - 11-06-2015 18:03 Jeszcze może zrobić "zarabiambus" - coś na zasadzie dudobusa albo bronkobusa i jazda w Polskę do każdego miasta powiatowego. Reklama gwarantowana. |