Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Zamknięty]Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+------ Dział: Sondy/Ankiety (/Forum-Sondy-Ankiety-17)
+------ Wątek: [Zamknięty]Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? (/Temat-Zamkniety-Czy-bedziesz-dalej-zbieral-punkty-po-starcie-pelnej-wersji-lockerz-com-1138)

Strony: 1 2

[Zamknięty]Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - pepe - 26-01-2010 10:19

Jeśli chodzi o mnie, to zależy, czy coś upoluję na styczniowym Restocku, jeśli tak, to moja misja zostanie wykonana. Jeśli nie, to chyba będe kontynuował ją aż do skutku. ;]

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Xemmeo - 26-01-2010 11:01

Ja niedawno zacząłem się w to bawić i narazie mam mało PTZ czyli raczej dalej będę kontynuował Wink

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Athemis - 26-01-2010 16:41

Ja mam 517 PTZ i zbieram dalej choćby nie wiem co Big Grin

Co mi szkodzi wejść, zgarnąć ptz za zalogowanie i na dailies odpowiedzieć? Żadna trudność, a może kiedyś uda się coś wygrać. To tylko zabawa!

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Crash - 26-01-2010 17:11

W pełnej będziesz mógł mieć se w każdej chwili jakąś rzecz.
Ja będę kontynuować. Ale mógłbym zakończyć jakby się nie rozwiązała sprawa z satanistami kurierami.

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Leilong - 26-01-2010 17:16

Ja raczej będę dalej zbierał, bo zawsze będzie można za jakąś grę zapłacić np. 5$ niż 50$ Tongue

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Bolt - 26-01-2010 17:17

Pewnie że będę kontynuował... Jeszcze nic nie wygrałem a kiedys trzeba. Poza tym oglądanie filmików to raczej będzie przyjemność Smile

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Songoku - 26-01-2010 17:50

Ja również będę zbierać punkty, w końcu muszę coś wygrać. Wink Wink Wink

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Omnixxx - 26-01-2010 18:51

Ja jak upoluje psp teraz, to kończę,chyba że wersja będzie mi się podobać

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Przemcioslaw - 26-01-2010 19:51

A co mi tam...na zalogowanie i odpowiedź dziennie poświęcam 2 minuty.

RE: Czy będziesz dalej zbierał punkty po starcie pełnej wersji lockerz.com? - Leopard - 26-01-2010 20:24

No a czemu nie Big Grin? Pewnie, żę będę Smile