6Obcy SpamBot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: 6Obcy SpamBot (/Temat-6Obcy-SpamBot-113789) Strony: 1 2 |
6Obcy SpamBot - Dk2RR - 10-05-2015 13:49 1.Nazwa przedmiotu : 6Obcy SpamBot 2.Opis przedmiotu : Pokrótce: Program służy do spamowania na serwisie 6Obcy W paczce znajduje się: -Program -FAQ -Licencja -Plik z pytaniami 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW/GG:53406137 W programie jest też moje gg. 5.Cena : 12 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal Jako ciekawostkę dodam, że program miał być za darmo. Czemu nie jest? Ano z kilku powodów, ale 2 najważniejsze to: 1. 6Obcy bardzo szybko wprowadziłoby zabezpieczenia 2. Chcę wreszcie coś zarobić Jeśli macie jakieś pytania możecie śmiało pisać. RE: 6Obcy SpamBot - Narutek - 10-05-2015 20:00 Zadam kilka pytań. 1. Czy na 6obcy da radę wysyłać linki? 2. Widziałem ,że zajmujesz się też botami ask.fm czy zamierzasz jakieś jeszcze zrobić i za jaką cenę ? 3.Wymagania bota do 6obcy , działa na Windows XP? Jutro dostaje $$ na paypala i kupuje bocika . RE: 6Obcy SpamBot - Dk2RR - 10-05-2015 20:10 1. Jak najbardziej tak. Możesz to zrobić po 1 minucie rozmowy, czyli jeśli dobrze ustawisz bota nie będzie problemu. 2. W sumie czemu nie. Idą wakacje, a ja już mam kilka pomysłów na boty(nie tylko do aska). Co do ceny..hmm, myślę coś koło ceny tego bota. Będzie to zależało czy na program poświęciłem dużo czasu i czy był "trudny" do napisania. Ogólnie programy piszę hobbistycznie i nie zależy mi aż tak bardzo na kasie. Chociaż wiadomo - fajnie jest też zarobić 3. Hm, nie powinno być problemu, ale jeśli by nie działało nie będzie problemu z oddaniem kasy RE: 6Obcy SpamBot - Narutek - 10-05-2015 20:14 Więc biorę jutro , rezerwuję sztukę. Co do systemu to nie mam problemu bo mam 2 kompy ale na jednym operuje ciągle na Windowsie Xp , najbardziej optymalny . Jakbyś coś do Ask.fm tworzył to bardzo chętnie przygarnę. Działam na tej platformie RE: 6Obcy SpamBot - Dk2RR - 10-05-2015 20:37 Bardzo się cieszę Myślę że do aska też będzie, ale wszystko w swoim czasie. (czyli pewnie czerwiec/lipiec ). Teraz jeszcze muszę dopieścić ten program. Chciałbym żeby działał bez widocznej przeglądarki, a podgląd był tylko dodatkiem(co niestanowi problemu, ale obecnie brak mi czasu). Dodatkowo jest też kilka funkcji które również chciałbym dodać do programu, coby lepiej się z nim pracowało. RE: 6Obcy SpamBot - Narutek - 11-05-2015 11:00 Wyślij mi pw ze swoim adresem Paypal. Przyszła już kaska , mogę kupić bocika Bot zakupiony , czas na testy RE: 6Obcy SpamBot - Dk2RR - 11-05-2015 21:12 Mini aktualizacja: Teraz podgląd jest dodatkiem, który można wyłączyć (czyli bez przeglądarki) Aktualizację wyślę jutro po południu RE: 6Obcy SpamBot - levy52 - 12-05-2015 20:42 Bocik kupiony, wszystko ok RE: 6Obcy SpamBot - Dk2RR - 13-05-2015 15:41 Proszę o zamknięcie tematu. Bot został wykupiony i już nie będzie sprzedawany. #Oczywiście ci którzy zdążyli go kupić nie muszą się o nic martwić. RE: 6Obcy SpamBot - Ando - 18-05-2015 20:02 Ehh.. Tego bota dostałem w paczce z poradnikiem z forum i muszę powiedzieć, że..... można go sobie rozbić o kant wiadmo czego Pozdrawiam |