trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP (/Temat-trafficmonsoon-Skracanie-Fejk-konta-z-grupami-By-MoneyUP-113465) Strony: 1 2 |
trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 04-05-2015 12:59 Witam wszystkich bardzo serdecznie w moim dzienniku pracy 3 Mam na imię Dawid, 19 lat i postaram się w tym temacie opisywać moje poczytania z trafficmonsoon/ Skracaniem i tworzeniem fejk kont z grupami na Facebooku Zacznę może od trafficmonsoon działam w niej już sporo czasu z kolegą mamy już łącznie 21 Adpacków za 50$ od sztuki , dzienny zysk z 1 paczki to 1.08 $ czyli logicznie 22.68 $ za wszystkie:>, Strona oferuje również nam reklamy za Centa, z kolegą dostawaliśmy do 10 reklam dziennie Nasz cel? Inwestowanie w tą stronę zarobkową i wyjęcie z niej dużo pieniędzy jak się każda paczka zwróci to zarobimy 105$, (Kupując adpack za 50$ strona zwróci ci koszt i zapłaci 5$ na plus ) dodaj również że jakieś mniejsze sumki już wypłacałem Jeśli ktoś będzie chciał współpracować również z nami zapraszam na GG- 51232927 Oferujemy wszelką pomoc związana z tą strona Link do strony czysty Reff Do strony Wiem że dla nowych użytkowników o wiele lepiej opłaca się rejestracja z refflinku, jeżeli zarejestrujecie się z suchego linku traffice pod skrzydło admina, i jak się z nim skontaktujecie? a jak czyiś reff zawsze wam pomoże Działam również w skracaniu refflinków, Co prawda od niedawna ale już sporo wiem,;P Moje zaplecze FP: 4,3k -ERO 2.FP- 4k- ERO 3.FP- 1,3k-Ero 4.FP- 0.9k-Ero 5.FP- 0.8k- Ero 6.Fp- 0,5k - Również ero, śnieżynki rozwijam je 7.FP- 0,2k- nowy ero FP 8.Fp- 0,1k ero Kilka dni pisałem z różnymi osobami, próbowałem dowiedzieć się co i jak aż w końcu myślę że znalazłem sposób 2 Maja- Wejść 3,2k zarobione- 4,8$ 3 Maja- Wejść 2k zarobione - 3$ 4 Maja- Wejść 932 zarobione - 1,67$ 5 Maja- Wejść 542 zarobione- 1.07$ Co przynosi taki profit? Głównie idzie zarobić za kupno Fejk konta z grupami, co mam również do zaoferowania W razie weryfikacji konta, można wpisać telefon kogoś znajomego / swój aby zweryfikować ten proces, zostawiam to puste ponieważ ja je robię na sprzedaż nie dla siebie;P Wszelkie info w sprawie współpracy/ bądź kupnem proszę kierować na GG- 51232927 Pozdrawiam Dawid:> RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - gix2evr - 04-05-2015 15:17 Będę tutaj zaglądać również rozpocząłem swoją przygodę z TM! RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - adios123 - 04-05-2015 15:19 Powodzenia . RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 04-05-2015 15:31 Dzięki panowie, wieczorkiem wstawię screeny na pokaz RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 04-05-2015 18:42 A więc wkleję wam panowie/panie kilka Fotek jak śmigać po stronie traffic Screen nr1 Screen nr2 Screen nr 3 Wypłaty Na obecną chwilę wypłaty są skromne, ale mogą pokazać że strona wypłaca Co jakiś czas piszę z głównym adminem jeżeli mam jakiś kłopot jest wporządku NA OSŁODĘ DLA NOWO ZAINTERESOWANYCH RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 04-05-2015 22:19 Dzień się kończy dzisiaj mniej wejść 920 kliknięć - 1,6$ zawsze coś nie ma co gardzić Jutro zamierzam zrobić kolejne 1/2 FP - Ero A co z traffic? paczki dają zwroty niezwłocznie czekam na kolejne adpackI RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - prelude - 04-05-2015 22:22 jakie masz zasięgi na tych fp? RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 04-05-2015 23:06 Najlepszy ma 21k zasieg jednak, zdjęcie 5h temu 7,5k wyświetleń;P RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - MoneyUP - 05-05-2015 17:55 zgodnie z planem zrobiłem nowy FP, na noc zamierzam go przy-promować , ale trzeba mieć na co Szukam ładne fotki i wrzucę godzinę, Co tam u shorta? mało popracowałem więc maluśki wynik na obecną chwilę 400 wejść, a Traffic? wróciły reklamy za centa podobno w dużej ilości wszyscy się rzucili na ciepłe bułki Zachęcam nowe twarze do współpracY! RE: trafficmonsoon/ Skracanie/ Fejk konta z grupami By MoneyUP - grubyst - 05-05-2015 20:07 wszystkie fp ero? napisz pw mozemy zrobic s4s |