Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik Pracy Lenia - Flejva (/Temat-Dziennik-Pracy-Lenia-Flejva-112871) |
Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 23-04-2015 11:02 Aby się zmotywować postanowiłem napisać wkońcu swój dziennik. Tak będą to póki co drobne, ale cały czas do przodu i cały czas więcej. Każdy od czegoś zaczynał Zbieram na nowego kompa + na wyjazd. Działam: Facebook FP Ero (4 fp) CS:GO Lounge Multiclicker - Buxy NutriProfits Suby/Premium Sms LucreLab Rozne apki na fona z ktorych zawsze cos wpada. W planach: Kilka nowych FP, zakupienie/zrobienie Blog PPI/PPA Inwestycja w WOC/Lucre Lab lub moze uzytkownicy mi cos innego podpowiedzą Tak wiem , troche zasmiecam, ale nie musicie tego wcale czytac tematu Zyczcie powodzenia. Wpisy z dnia codziennie pod koniec dnia. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 23-04-2015 23:12 Statystyki 23.04 Facebook - 110 wejsc w linki z shorte , 10% wiecej niz wczoraj. CS:GO Lounge: 2 Wygrane + 1 Przegrana , było blisko 3:0, szczescie nie ze mna dzisjaj Multiclicker - Buxy wyklikane NutriProfits - Nic dzisjaj nie działałem, brakło czasu, jutro bede cos kombinował . Suby/Premium Sms - Jak wyżej. LucreLab/Ojoo - Wyklikane. Narazie takie statystyki , nie bede pisał przeciez o groszach , jak bedzie sens taka notka sie zacznie pojawiac Pozdro! RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 24-04-2015 16:44 Dzisjaj niestety jade na koncert więc Statystyki będą z teraz. Statystyki 24.04 Facebook - Tylko 14 wejsc w linki O.o CS:GO Lounge dzis nie obstawiałem nic. Multiclicker - Buxy wyklikane. Nutri + Suby - Brak działan , zmeczony , rano brak czasu , zaraz wychodze , raczej jutro z godzinke poswiece. Lucre + Ojoo - wyklikane. No dzien lipa ale po weekendzie bedzie wiecej czasu to raczej zaczne juz cos dzialac z blogiem + troche wiecej zaczne probowac zyskac cos w Subach / Nutri / Premium. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - yolo89 - 24-04-2015 18:57 czemu LucreLab a nie PaidVerts? jeśli można wiedzieć ;d RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 25-04-2015 01:00 Sam nie wiem tak jakos , a co polecasz? ;d RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - full2000 - 25-04-2015 14:46 Powodzenia! RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 25-04-2015 21:48 O Ciebie tu sie najmniej spodziewałem Dziena! RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 26-04-2015 22:37 Dzisjaj Statystyki z 2 dni bo wczoraj nie mogłem. 25 + 26 Kwietnia! Wejsc w linki shorte/adfly 200+. Multiclicker/LL/OJOO Wyklikane x2. 4Lead/Nutri - Troche podziałałem , czekam na 1 leada tu i tu bo to moje poczatki, wiekszosc działałem z nutri bo słaby jestem w subach i premium sms. CS:GO Lounge 3 Win 2 Lose + Jutro obstawione sporo meczykow BO1. Niedługo wpadnie wypłatka z apek na fonie + shorte. Dzieki tym którzy odwiedzaja ten smietnik. RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 27-04-2015 22:56 27 Kwietnia. Shorte - 61 wejsc , cos zamiast rosnac to spada ;/ 4lead/Nutri - Caly czas probuje, wejscia sa ale brak leadow CS:GO - 1 Wygrana 4 Przegrane , lekko na - , ale gdyby 1z4 weszła juz by było sporo na + RE: Dziennik Pracy Lenia - Flejva - Flejva - 29-04-2015 10:22 28 Kwietnia Shorte - 54 wejsc. CS:GO - 1 Wygrana | 1 Przegrana | 3 Mecze Remis = zwrot itemow. Ogolem na +. + Zaczalem wspolprace z pewnym panem i sprobuje swoich sił ze stroną g2a.com. Jak myslicie w co inwestowac zarobione pieniadze? Narazie zmniejszam swój cel , ale na Maj wyznaczam sobie minimum 300 zł. |