RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski (/Temat-RentierCash-%E2%80%93-program-liniowy-jednorazowa-wplata-od-20-paypal-4-linie-sponsorski-112856) |
RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - KarolMalinowski - 22-04-2015 20:35 Zachęcam do uczestnictwa w Programie RentierCash. Pierwszy raz jestem na tym forum, trochę zęby zjadłem na podobnych programach ale ciekawość i chęć zysków przewyższa strach przed stratą A więc tak. Wszystko bardzo ładnie wytłumaczone jest na prezentacji po rejestracji (rejestracja darmowa). Strona Programu jest bardzo prosto zrobiona, jak dla dziecka, ale w dwóch zdaniach: Kupuje się jednostki szkoleniowe. Opłata jednorazowa za 1 jednostkę to $20. Płatność kartą poprzez paypal. Można kupić od 1 do 20 jednostek. Jest to program liniowy, czyli każda jednostka ustawia się na końcu wypychając moją do przodu. Jednostki przechodzą do wyższych linii w sposób następujący: (print screen z wideo) Jednostki reinwestują się nie częściej niż raz w miesiącu i jeżeli ustawi się określona ilość takich samych jednostek na jednej linii. Wtedy można wypłacić kwotę na koloru czerwonego (ustawia się wypłatę) i przerwać pracę jednostki albo czekać do końca aż jednostka osiągnie zwrot $1500 (ustawia się reinwestycję) i nastąpi automatyczna wypłata na paypal. I to BEZ POLECANIA, bo po zakupie jednostki każdy następny kto kupi jednostkę przybliża mnie do wypłat. Istnieje dodatkowo możliwość polecania. Program płaci 5% za każdą kupioną jednostkę w 4 liniach rekomendacyjnych oraz 5% za każdą jednostkę reinwestowaną. (print screen z wideo) Zakładając więc, że jeżeli w strukturze mamy 10 jednostek, które przeszły do ostatniej linii to zarobek wynosi $1885. Wypłaty za rekomendacje są dwa razy w tygodniu od kwoty $30. Ja swoją pierwszą wypłatę otrzymałem wczoraj: Strona i nagrania w 100% po polsku, komunikacja z obsługą sprawna, mona zadzwonić i porozmawiać z osobą, która opiekuje się Programem. Zachęcam do rejestracji. RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - Voldir - 22-04-2015 20:43 Dodając ten wpis złamałeś 2 punkty regulaminu: - Brak czystego linka - Brak min. 10 postów, żebyś mógł dodać ref linka. Zgłoszone. Dziękuje dobranoc RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - Flejva - 22-04-2015 23:07 Twoj dowod czy kogos? RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - KarolMalinowski - 23-04-2015 06:51 mój dowód !! (koniec mojego e-maila to właśnie 13) RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - Voldir - 23-04-2015 08:32 Ehhh. Usunąłeś refa ale nie wrzuciłeś czystego linka. RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - asamer - 23-04-2015 08:52 Szczerze nic z tego nie rozumiem, jednosta przepycha inną i czeka aż ją wypchną Jak dla mnie to wygląda jak zwykła piramida. RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - KarolMalinowski - 23-04-2015 09:27 (23-04-2015 08:32)Voldir napisał(a): Ehhh. Usunąłeś refa ale nie wrazuciłeś czystego linka. no nie wrzuciłem czystego linka, bo jestem nowy na forum i muszę napisać 10 postów zgodnie z regulaminem, ale mam nadzieję, że tym razem mi podarują http://system.rentiercash.com/[SKASOWANO] (23-04-2015 08:52)asamer napisał(a): Szczerze nic z tego nie rozumiem, jednosta przepycha inną i czeka aż ją wypchną Jak dla mnie to wygląda jak zwykła piramida. No tak, zgadza się, mówiąc wprost jest tu układ piramidalny bo wpłaty kolejnych uczestników powodują mój zarobek - jak wszędzie W tej prezentacji jest to w miarę fajnie wyjaśnione: ale jak coś to pytajcie, będę starał się tłumaczyć RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - Voldir - 23-04-2015 10:01 10 postów musisz mieć żeby wrzucić swojego ref linka. Linka z którego dostaniesz jakiś profit, jeśli ktoś się zarejestruje z niego. Normalny link jest obowiązkowy Napisałem że nie masz 10 postów żeby wrzucać ref linka a Ty dalej swoje... To jest czysty link: http://rentiercash.com/ ! BTW. Piramidek tutaj nie tolerujemy. RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - KarolMalinowski - 23-04-2015 10:08 Masakra jak ktoś tak ja Ty mówi jedno a ktoś jak ja robi drugie :/ Poprawię się Tu jest link do Programu: http://rentiercash.com/ RE: RentierCash – program liniowy, jednorazowa wpłata od $20 (paypal), 4 linie sponsorski - KarmazynowyPirat - 23-04-2015 10:41 Trochę amatorką wieje, jak nawet swojego emaila nie mają tylko gmail... |