Problem z zakładaniem nowych kont FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Problem z zakładaniem nowych kont FB (/Temat-Problem-z-zakladaniem-nowych-kont-FB-112544) Strony: 1 2 |
Problem z zakładaniem nowych kont FB - SzalonyGuziec - 17-04-2015 17:35 Witam, mam ostatnio problemy z rejestracją fake kont na FB :/ kiedy zakładam konto to od razu przy pierwszym logowaniu wymagana jest weryfikacja z numerem telefonu. Ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić? RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - DzejkobPL - 17-04-2015 17:35 Zmień IP, wyczyść ciastka, zmień user agent RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - SzalonyGuziec - 17-04-2015 17:47 Wyczyściłem wszystko ccleaner'em i dalej to samo :/ i używam dodatku HOLA do proxy Problem z zakładaniem nowych kont FB - Admin - 17-04-2015 18:40 TEMAT PRZENIESIONY Moderator uznał że wątek został założony w nieodpowiednim dziale, co skutkowało przeniesieniem tematu. RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - SzalonyGuziec - 17-04-2015 21:34 i zapomniałem wspomnieć, że próbowałem też połączyć i rozłączyć internet co skutkuje zmianą IP. Dalej to samo RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - vercom - 18-04-2015 12:20 Tez mam ten problem , co załże konto to od razu weryfikacja, nic nie pomaga ;( RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - MilanFan - 18-04-2015 12:23 Zawsze możecie np. u mnie kupić weryfikacje. RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - vercom - 18-04-2015 12:35 Wiesz weryfikacja to pikuś , leży mi sto starterów, na stole ale nie chce mi sie tego robić, a to dla tego , że zweryfikuje sobie i za parę godzin potrzebuje ponownie weyfikacje do tego konta i tak co pare godzin RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - buciu52 - 18-04-2015 12:40 (18-04-2015 12:35)vercom napisał(a): Wiesz weryfikacja to pikuś , leży mi sto starterów, na stole ale nie chce mi sie tego robić, a to dla tego , że zweryfikuje sobie i za parę godzin potrzebuje ponownie weyfikacje do tego konta i tak co pare godzin Może poczekaj trochę po weryfikacji i działaj coś np. po paru dniach. Nie dodawaj sam znajomych na początku, promuj swoje konto na innych kontach (jak masz). Ja mam główne konto żeńskie około 4k znajomych i tam promuję resztę kont "moja koleżanka, nudzi się - zapraszajcie". Kilka zaproszeń przyjdzie, potem lecą kolejne i nigdy nie miałem problemów z weryfikacją. RE: Problem z zakładaniem nowych kont FB - SzalonyGuziec - 18-04-2015 20:46 Czyli nie ma na to rady? Próbowałeś na innym PC? (nie mam pojęcia jak to ma pomóc ale już wszystkiego innego próbowałem) |