Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! (/Temat-Promuj-filmy-zarabiaj-kase-KOLOSALNE-stawki-112223) |
Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Vhailors - 12-04-2015 15:40 Sam zarejestrowałem się w marcu i zebrałe ponad $11 w dwa dni bez wysiłku. Jakie było moje ździwinie gdy miesiąc później, 10 kwietnia dostałem swoją wypłatę. Na początku kilka suchych faktów: > Promujemy gotowe na stronie filmy/trailery > Wystarczy sekunda odtworzenia, aby zaliczyło wyświetlenie > 0 okrajania (zlicza mi jakieś 5x więcej wyświetleń niż na adf.ly) > Do 50$/1000 wyświetleń dla USA i do 31.5$/1000 dla Polski, ale w rzeczywiśtości średnia wg payout rates to kolejno $20 dla USA i $12.6 dla Polski. I rzeczywiście taka jest. Moje ecpm dla Polski trzymało się koło $11, dla mieszanego $13.11 (dla porównania adf.ly - $1.37) > Wypłacają za poprzedni miesiąc dziesiątego dnia miesiąca. Wypłata jest z polskiego konta, mimo że serwis jest bodajże rosyjski. > Bardzo przyjazny interfejs, zalicza real-time > Teoretycznie powinniśmy promować widget z filmem na własnej stronie, ale ja promowałem sam link do odtwarzacza na stronie i dostałem wypłatę bez problemu. > Wypłata od $5 na Paypal > 20% za refa (za rejestrację z refa pomagam!) Payout rates: http://affiliation.filestube.com/payoutrates Przykładowy link Tutaj nic nie wrzucamy a promujemy gotowe filmy. Ja się wzbogadziłem na trailerze Battlefielda. Jest naprawdę dużo video, które ludzie chętnie odtworzą. Zero reklam. Podobno od czasu do czasu Captche przed odtworzeniem trzeba wpisać - mi to się nie pojawiło ani razu. Wystarczy odtworzyć film aby natychmiastowo zaliczyło. Za refa pomagam! Reflink Czysty: http://affiliation.filestube.com Kilka screenów (żeby nie było, na jednym screenie jest, że wypłacone $11.4, a na Paypalu $11. Nie mam pojęcia czemu jest ta różnica, ale dowód jest na pewno z tego serwisu, bo nie ma opcji, żeby mi kasa od tak spadła z nieba ) Pozdrawiam i dużych zarobków życzę! RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - kalutor - 12-04-2015 15:58 Czysty link nie jest klikalny. Dlatego z refa nici; mam nadzieję, że inni także organicznie brzydzą się chytrymi... RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Vhailors - 12-04-2015 16:02 Poprawię, o refa aż tak nie żebrzę. Racja, miło by było, ale płakał nie będę RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - HubabubaPl - 12-04-2015 16:06 A można używać np. hitleap ? I czy to zalicza ? RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Vhailors - 12-04-2015 16:07 Nie, ponieważ trzeba film odtworzyć, a nie tylko wyświetlić stronę. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - HubabubaPl - 12-04-2015 16:11 Ale film sam się odtwarza .... RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - steel123 - 12-04-2015 16:19 Powiedzmy mam stronie z filmami podepne pod moj niby player ich link to ktoś kto zechce obejrzeć dany film kliknie w to przekieruje go na ich strone i dostaje kase za wejscie? PS: Jezeli mam inna strone niz z filmami nie szkodzi? można też promować? mam 20k na ruchu na 1 stronie. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Vhailors - 12-04-2015 16:23 Player to jest zwykły widget. Szczerze mówiąc ja się bawiłem samym linkiem, ale podejrzewam, że jest to player bez przekierowania - odtworzy Ci film na Twojej stronie. Głowy nie daję. Przykładowy link RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - broofie - 12-04-2015 16:29 Mi zaden link nie dziala, ani czysty ani ref. @edit Trzeba z wylaczanym adblockiem. Poszlo z refa, zobaczymy co tu mozna porobic ciekawego =D RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Vhailors - 12-04-2015 16:33 Oczywiście za refa dziękuję wszystkim. Poruszanie się po stronie jest dość intuicyjne. Jak dla mnie trochę dziwne, ale spokojnie da się ogarnąć. Jak coś to walcie śmiało |