Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita (/Temat-Od-AK-47-Blue-Laminate-do-Karambita-112099) Strony: 1 2 |
Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 10-04-2015 11:28 Dziennik zarabiania na CS GO Lounge.
Widząc wątek kolegi niżej dotyczący zarabiania w ten właśnie sposób pomyślałem, że mógłbym również pochwalić się tutaj swoimi osiągnięciami. Kilka tygodni temu zacząłem swoją zabawę z obstawianiem meczy turniejowych w Counter Strike Global Offensive. W tym samym czasie sam zacząłem również oglądać te mecze i analizować gry zawodników. Dziś zacząłem również budować swój fanpage z analizami. Serdecznie zapraszam do polubienia! FanPage: CSGO Overview Niestety nie mam jeszcze na nim żadnej oprawy graficznej, ale mam nadzieję że z czasem jakoś to nadrobię. W przyszłości przewiduję również na nim konkursy i giveawaye, czym może zachęcę ludzi do lubienia/udostępniania Zabawę na CSGO Lounge zacząłem "bardziej poważnie" mając na swoim koncie właściwie tylko AK-47 Blue Laminate (Minimal Wear). Mój aktualny wykres zarobków. Items loss jest większy od win przez ICB, które rzadko kiedy wchodzą, ale często są bardzo opłacalne. Z resztą nie liczy się ilość przedmiotów, a ich wartość. Póki wykres pnie się w górę, wszystko jest pod kontrolą RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Guacamoled - 10-04-2015 13:44 Zobacz na reddicie dodatek LoungeStats, jest przydatny i nie musisz kopiować źródła strony jak w poście wyżej. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - matek697 - 10-04-2015 18:03 będę obserwować RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - RedZZueR - 10-04-2015 18:18 O. Całkiem fajny pomysł na dziennik, będę obserwował, życzę wytrwałości w prowadzeniu RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 10-04-2015 22:43 Na dzień dzisiejszy nieźle. Sam obstawiłem tylko jeden mecz, bo tylko przy jednym procenty były w miarę opłacalne wg. mnie. Dziś więc jedynie +2,71$ Dodatkowo wszystkie analizy na stronie facebooka się sprawdziły, więc skuteczność 100% (4/4) na razie. Szkoda tylko, że zaspałem na TSM vs VP, bo według mnie przy aktualnej formie VP, mid bet na TSM bezproblemowo wchodzi i na nich właśnie bym stawiał. Muszę także znaleźć kogoś, kto mógłby stworzyć jakąś elegancki cover photo i avatar na mój profil za jakąś niezbyt wygórowaną opłatą, ewentualnie skiny. Póki co znalazłem gościa na deviantArt, który robi bardzo fajne dzieła za cenę 4$. Mam nadzieję, że znajdzie się tutaj jakaś dobra dusza, która będzie mogła to wykonać taniej. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 11-04-2015 20:19 Profit niewielki, ale jest. Dziś: +1,90$ Dziś całe szczęście obstawiony tylko jeden mecz, bo analizy mimo wszystko się nie sprawdziły i skuteczność 50% (2/4). Liczyłem na minimum 75%. Zakład poszedł na Titanów z 3DMAX i był trochę za duży jak na wartość mojego zaplecza skinów. Mecz uznałem za pewniak, ale po grze na drugiej mapie, gdzie Titani zostali zmasakrowani, zdążyłem się trochę zestresować o obstawione skiny, a porażka byłaby dość bolesna. Ale w końcu człowiek uczy się na błędach. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 13-04-2015 07:55 Trochę downswing nagle. 2 mecze które moim zdaniem powinny wpaść nie weszły. Zapas skinów jeszcze jest, ale sytuacja nie zbyt miła. Po wczorajszym dniu -9.93$ Chyba zrobię sobie kilka dni przerwy od betów, co by można było odpocząć od tych meczy. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - michu12345 - 13-04-2015 12:56 Powodzenia, coraz bardziej zaczyna mnie interesować ta forma zarobku RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - Deus - 14-04-2015 22:08 Zapraszam serdecznie do obserwowania zarówno dziennika jak i strony na facebooku. Na razie lajki zdobywam chyba jedynie tutaj i dzięki hashtagom. Przy większej ilości lajków (myślę że 100+) zamierzam wprowadzić giveawaye, by zachęcić nowych użytkowników do lajkowania. Dziś poszedł z mojej strony bet na Virtusów w meczu przeciwko LGB. Skład LGB był dziś taki, że można stwierdzić iż grali mixa. Virtusi może nie grają teraz najlepiej, ale przeciwko takiej drużynie nie powinni mieć problemu. Procenty 66% dla VP były niezłe moim zdaniem, więc zakład warty ryzyka. Niestety mecz odwołano więc dziś wyszło 0.00$. RE: Od AK-47 Blue Laminate do Karambita - thomasward - 14-04-2015 22:11 Dałem lajka. |