![]() |
dwa dekodery jeden abonament - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: dwa dekodery jeden abonament (/Temat-dwa-dekodery-jeden-abonament-11199) Strony: 1 2 |
dwa dekodery jeden abonament - m-kamillo - 31-07-2010 12:58 Witam Mam kilka pytan Czy jest mozliwosc podpiecia dwóch dekoderów do jednego talerza? Czy na jednym abonamencie mozna jechac z dwóch dekoderów? Czy mozna wtedy ogladac rózne programy na oddzielnych telewizorach, np na jednym tv Polsat, a na drugim TVP 1? Za pomoc z góry dziękuje ![]() RE: dwa dekodery jeden abonament - kreatywny - 31-07-2010 14:52 do jednego talerza podpiąć raczej nie mozna bo tak to połowa polski by na tym leciała na jednym abonamencie tylko jeden możesz dekoder mieć mając jedną antene i jeden dekoder możesz podłaczyć to do jednego tv więc lipa nie obejrzysz co chcesz na czym chcesz musisz kupić kolejny dekoder i antenke niestety RE: dwa dekodery jeden abonament - szulakaluble - 31-07-2010 15:30 (31-07-2010 14:52)kreatywny napisał(a): do jednego talerza podpiąć raczej nie mozna bo tak to połowa polski by na tym leciała nie do konca prawda co piszesz.... Jesli chodzi o cyfre plus to platforma ta udostepnia nawet taka usługe (płatna) ze z jednego abonamentu sygnal idzie na kilka tv i kazdy oglada co chce... ale jesli ktos nie chce płacic to kupuje na allegro splitera (cena ok 200zł) i sam sobie rozdziela sygnał tak ze pod jedna antene podpina tyle tv ile chce i na kazdym oglada co chce. Ale zaznaczam dziala to tylko na Cyfra plus. Na talewizji n i cyfrowy polst taka sztuczka nie działa. Wtedy polecam telewizje na karte. Dziala jak telefon na karte, ładujesz - ogladasz, nie ładujesz - nie ogladasz:> RE: dwa dekodery jeden abonament - m-kamillo - 31-07-2010 16:21 Ale to kurde lipa jak nie wiem, masz dwa telewizory w domu i co kurde, dwa osobne abonamenty placisz? Pojebane jak nie wiem, płace jeden abonament cyfrowego polsatu ponad 70 zł i teraz drugi mam płacic chyba ochujali;/;/ RE: dwa dekodery jeden abonament - Daminn - 31-07-2010 21:53 Jest promocja że dostajesz 2 dekoder z najmniejszym pakietem. Poczytaj o tym, pamiętam że coś takiego było. RE: dwa dekodery jeden abonament - marcin205 - 01-08-2010 12:48 powinieneś sie popytać o tzw "splintery" kart ,nie kazdy dekoder to obsluguje http://www.damixsat.pl/?id=pokaz_produkt&id_prod=3643 Cytat:Wystarczy jedna, oryginalna karta telewizji płatnej, a jest niezależny odbiór w kilku odbiornikach umieszczonych w pomieszczeniach blisko siebie ,wejdz na forum tv sat jakies RE: dwa dekodery jeden abonament - Daminn - 01-08-2010 15:28 Ale nie rozumiesz ze on ma cyfrowy polsat? RE: dwa dekodery jeden abonament - marcin205 - 01-08-2010 15:55 nie zauważyłem niebyło w poście na początku,troche zabawy Cytat:Można, ale nie za pomocą splittera: źródło : http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic616681.html RE: dwa dekodery jeden abonament - Daminn - 01-08-2010 16:35 To trzeba całość czytać. O kur troche zachodu z tym jest, też chciałem kiedyś rozdzielić CP, ale jak widać trzeba mieć już sprzęt do tego. RE: dwa dekodery jeden abonament - m-kamillo - 02-08-2010 00:07 a ten programator kart to dużo kosztuje????? |