![]() |
Po której stronie konfliktu stoisz? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Po której stronie konfliktu stoisz? (/Temat-Po-ktorej-stronie-konfliktu-stoisz-111747) |
Po której stronie konfliktu stoisz? - MrocznyKILL - 04-04-2015 18:12 Kreacjonizm vs Ewolucjonizm RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - aero2 - 04-04-2015 18:20 Po żadnej, życie jest za krótkie by się tym przejmować. RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - MrocznyKILL - 04-04-2015 18:37 (04-04-2015 18:20)aero2 napisał(a): Po żadnej, życie jest za krótkie by się tym przejmować. @[aero2] To przykre że traktujesz się jak pokarm dla robali w dodatku z krótkim terminem przydatności ![]() btw: proszę nie traktować tematu jako próby wbicia komuś wiary w jakąkolwiek religię. Temat na na celu zwrócenie uwagi na to jak śmieszna i pełna przeciwieństw jest teoria ewolucji ![]() RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - aero2 - 04-04-2015 18:45 (04-04-2015 18:37)MrocznyKILL napisał(a): @[aero2] To przykre że traktujesz się jak pokarm dla robali w dodatku z krótkim terminem przydatnościKiedyś każdy człowiek umrze, więc świat robali nie będzie mi obcy. Nie wszystko w życiu można mieć i nie wszystkim trzeba się przejmować. ![]() RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - MrocznyKILL - 04-04-2015 19:08 (04-04-2015 18:45)aero2 napisał(a):(04-04-2015 18:37)MrocznyKILL napisał(a): @[aero2] To przykre że traktujesz się jak pokarm dla robali w dodatku z krótkim terminem przydatnościKiedyś każdy człowiek umrze, więc świat robali nie będzie mi obcy. Masz rację ![]() ![]() Według mnie temat jest wart uwagi bo wypowiedzi ewolucjonistów dostarczają naprawdę sporej dawki radości ![]() Z drugiej strony to smutne że takiego bełkotu uczą w szkołach... choć pocieszające jest to że niema jeszcze w ankiecie głosów osób wierzących w ewolucję ![]() RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - Watoga - 04-04-2015 19:14 Śmieszne? Ja oddaje głos na ewolucje. Ewolucja dzieje się na naszych oczach non stop. To powolny proces jednak postępuje. Nie wierze, że nie bylo se nic nagle bach bóg stworzyl ziemie i ludzi i wszystko dokola nas.. Konflikt ten byl i jest i bedzie.Udowodnienie swoich racji wymaga naprawde konkretnych dowodow. RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - MrocznyKILL - 04-04-2015 19:21 (04-04-2015 19:14)Watoga napisał(a): Śmieszne? Ja oddaje głos na ewolucje. Cytat:Nie wierze, że nie bylo se nic nagle bach.... @[Watoga] genialne sformułowanie! Bo właśnie tego uczy ewolucja. Nie było nic materii, przestrzeni a NAWET czasu! Bach i mamy wszytko z nicości (teoria wielkiego wybuchu)! RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - Watoga - 04-04-2015 19:35 I tak dyskutowac mozna bez konca. Watpie ze kiedys sie dowiemy prawdy. Choc ewolucja i nauka robia duzo wiecej niz wiara ;-) ( tylko nie przytaczac mi tu zaraz cudow ktorych nauka nie wyjasnila ) RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - Tidus - 04-04-2015 19:46 Oczywiście, że ewolucja RE: Po której stronie konfliktu stoisz? - MrocznyKILL - 04-04-2015 19:52 (04-04-2015 19:35)Watoga napisał(a): I tak dyskutowac mozna bez konca. Dziwny jest los "naukowca": 1. Uważa że świat wziął się z niczego. 2. Jego praprapradziadek dziadek wyglądał tak: 3. Jego życie nie ma celu ani sensu. 4. Po śmierci jest jedynie żarciem dla robali Cudów przytaczać nie mam zamiaru ![]() ![]() Jak wspomniałem temat nie ma na celu wciskania wiary lecz ośmieszenie ewolucji. Prędzej uwierzyłbym że matrix to był film dokumentalny ![]() ![]() |