Dziennik pracy z LeadMore - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy z LeadMore (/Temat-Dziennik-pracy-z-LeadMore-111318) |
Dziennik pracy z LeadMore - Dan!el - 29-03-2015 22:23 Witam wszystkich użytkowników zarabiam.com. Zakładam ten dziennik by móc umieszczać gdzieś swoje działania wykonane w celu zdobycia jakiegoś grosza, a także byście mogli korygować bądź pomagać mi w jakimś tam stopniu (zawsze łatwiej jest gdy ktoś da chociaż malutką podpowiedź). Jestem z wami od niedawna i bardzo dużo czasu od kilku dni spędzam na czytaniu wszystkiego o subach. Jednak nie udaje mi się obrać dobrej niszy jak na razie, ale kto mówił, że będzie łatwo? Poczynania: Na LeadMore spędziłem już kilka dni. Jak na razie spamuje po grupach i kreuje konto bazę i zaczynam zakładać kolejne konta. Zobaczymy czy z większą ilością kont zysk też będzie większy. Jak na razie moje zarobki to marne grosze, łapcie screena: Na co zbieram? 1. Chciałbym kupić samochód na który chciałbym przeznaczyć z 2000zł. Cel? Moim celem jest by sumę 2000zł osiągnąć do początku lipca. Moim takim bardziej przybliżonym i realnym celem jest osiągnięcie 200zł do końca kwietnia. CEL: 12zł/200zł RE: Dziennik pracy z LeadMore - Scrappyy - 29-03-2015 23:53 Dasz rade ! Powodzenia RE: Dziennik pracy z LeadMore - Armin Van Buuren - 30-03-2015 00:05 trzymam kciuki, pracuj a zyski przyjdą szybciej niż myślisz RE: Dziennik pracy z LeadMore - Dan!el - 30-03-2015 09:37 Niestety zablokowali mi dziś jedyne konto fejk na Face. Trzeba stworzyć kolejne. Ile fejków najlepiej założyć i jak postępować żeby mi nie blokowali za szybko? RE: Dziennik pracy z LeadMore - Squall112 - 30-03-2015 09:43 1 konto = 1 spam na dzień RE: Dziennik pracy z LeadMore - Dan!el - 30-03-2015 09:47 Robiłem tak. Wczoraj zaspamowałem grupy (jeden post na dzień), dziś robiłem to samo, ale już mnie zaskoczyli weryfikacją i niestety konta brak. Już tworzę drugie konto. Lecz zastanawiam się jak to rozegrać żeby zminimalizować szansę na weryfikację.- Jakieś rady? RE: Dziennik pracy z LeadMore - Squall112 - 30-03-2015 09:59 A weryfikujesz konta z nr telefonu ? Na jedno konto jeden nr. Wtedy mniejsza szansa na bana itp. RE: Dziennik pracy z LeadMore - Dan!el - 30-03-2015 10:06 Weryfikuje. RE: Dziennik pracy z LeadMore/ HotCash - banikzabota - 30-03-2015 18:53 Powodzenia RE: Dziennik pracy z LeadMore/ HotCash - Dan!el - 31-03-2015 20:45 Ciągle szukam odpowiedniego środka na większy zarobek, a najbardziej na dzienny dochód, nawet te 20-30zł. Chciałem się pochwalić moim jak na razie największym wynikiem. Jestem w szoku. Dla was pewnie to śmieszna kwota, ale dla mnie jako początkującego bardzo cieszy. |