Skracacz linków dla kilku osób - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skracacz linków dla kilku osób (/Temat-Skracacz-linkow-dla-kilku-osob-111293) |
Skracacz linków dla kilku osób - RoyMaster - 29-03-2015 15:53 Witam, jestem w trakcie kodowania, projektowania nowego skryptu do skracania linków. Skrypt kodowałem pod swoje potrzeby ale myślę, że kilku osobom mogę dać dostęp do niego. Jako, że nie chcę z niego robić skryptu masowego skracacza dostęp do niego otrzyma kilka osób po czym rejestracja zostanie wyłączona. Chcę abyście go przetestowali i ewentualnie powiedzieli co dodać i zmienić tak aby finalna wersja była jak najbardziej dopracowana. Zapraszam do testowania i dzielenia się swoimi zastrzeżeniami. Skrypt będzie działał tak długo aż facebook nie zablokuje domeny. Kto pierwszy ten lepszy! Przewiduję +/- 10 kont. http://www.plusfan.pl/ RE: Skracacz linków dla kilku osób - evenixx - 29-03-2015 15:55 Zarejestrowałem się jutro przetestuje RE: Skracacz linków dla kilku osób - Majka - 29-03-2015 15:58 Ja też skorzystam RE: Skracacz linków dla kilku osób - RoyMaster - 29-03-2015 16:07 Zapraszam do testowania i dzielenia się opiniami. RE: Skracacz linków dla kilku osób - kusas - 29-03-2015 18:47 Spoko ale FB już wykrywa RE: Skracacz linków dla kilku osób - RoyMaster - 30-03-2015 07:21 A sam skrypt jak się prezentuje? RE: Skracacz linków dla kilku osób - RoyMaster - 02-04-2015 16:38 Można poznać opinie na temat skryptu skracacza? @Update: Dodano możliwość używania własnych aliansów skrótowych. RE: Skracacz linków dla kilku osób - TeYroXOfficial - 02-04-2015 21:55 Zarejestrowany. Posprawdzam sobie to coś. Zmień hosting bo wg. whois masz na darmowym :| Popraw to, najprawdopodobniej nie napisałeś bądź spieprzyłeś kod z tym. RE: Skracacz linków dla kilku osób - RoyMaster - 03-04-2015 04:45 (02-04-2015 21:55)TeYroXOfficial napisał(a): Zarejestrowany. Posprawdzam sobie to coś. Zmień hosting bo wg. whois masz na darmowym :| Przepraszam bardzo ale whois wprowadza w błąd. Skrypt stoi na MyDevil.net pakiet MD4. Co do błędu to zostanie on poprawiony. Chociaż tak może zostać bo i tak nie ma się dostępu do tych podstron bez zalogowania się. RE: Skracacz linków dla kilku osób - TeYroXOfficial - 03-04-2015 08:14 Popraw bo to brzydko wygląda |