Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Leadmore -Jak zacząć? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Leadmore -Jak zacząć? (/Temat-Leadmore-Jak-zaczac-110575)

Strony: 1 2

Leadmore -Jak zacząć? - scofielld - 15-03-2015 12:12

Cześć wszystkim, jak widać jestem tutaj nowy na forumWink
Jestem niedoszłym 20latkiem, posiadam prawko od 1,5 roku ,a do dziś nie mam własnego samochodu. Niestety moja sytuacja życiowa nie pozwalała mi na zakup auta, dzianych rodziców którzy mi by grata kupili też nie mam.
Dorabiając sobie troche w trakcie szkoły udało mi się odłożyć niewiele pieniędzy(wciąż jeszcze się uczę).
Nie będę sie użalał nad sobą i postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce.
Wpadłem na to forum nie dawno i zmobilizowały mnie wasze zarobkiWink, nie mówię tu o 20k miesięcznie ale ,żeby te aż 800-1000zł w miesiąc zarobić.
Próbowałem swoich sił na shorte i udało mi się ok 70zł wyciągnąć (starczy na kolacje z dziewczynąSmile ) z czego byłem bardzo zadowolony.
Teraz chciałbym spróbować na Leadmore czy Hotcash. Co polecacie na początek? Macie jakieś ciekawe poradniki?
Pozdrawiam i dziękuje tym którzy poświęcą swój cenny (dosłownie) czas na odpowiedźWink

RE: Leadmore -Jak zacząć? - evenixx - 15-03-2015 12:18

W dziale poradniki dotyczace zarabiania przez internet jest kilka poradnikow do sub sms poczytaj je sobie Smile

RE: Leadmore -Jak zacząć? - scofielld - 15-03-2015 12:23

Jak tylko wrócę z kościoła obowiązkowo zajrzę.
Dzięki za szybką odpowiedź.
Jeszcze jakieś sugestie?Wink

RE: Leadmore -Jak zacząć? - Shadow271 - 15-03-2015 12:41

Tutaj masz poradniki:
http://zarabiam.com/Temat-Leadmore-Nowa-jakosc-wsrod-Programow-Partnerskich-100877?pid=1142793#pid1142793

RE: Leadmore -Jak zacząć? - scofielld - 15-03-2015 14:49

O dzięki bardzo, nie zauważyłem, ładny spis poradnikówWink A tak od was który portal do zarabianie polecacie? A może korzystacie z wszystkich?
A i jak wygląda sprawa prawnie? Gdy osoba poczuję się oszukana, można mieć z tego jakieś problemy?

RE: Leadmore -Jak zacząć? - broofie - 15-03-2015 15:50

Tutaj nie licza sie czyjes uczucia, tylko regulaminy ktore masz w kazdym materiale promujacym.

RE: Leadmore -Jak zacząć? - scofielld - 15-03-2015 16:44

Ale my działając w tym jesteśmy ,,czyści" przez ten regulamin?

RE: Leadmore -Jak zacząć? - Weglowodan - 15-03-2015 17:13

Poblemy możesz mieć, polskie prawo jest tak skonstruowane, że ze wszystko czego byś nie zrobił możesz być winny, tylko kwestia ile wydasz na swoją obronę. Smile

RE: Leadmore -Jak zacząć? - scofielld - 15-03-2015 18:19

No ale skoro ktoś zakceptował regulamin to można mieć z tego problem?

RE: Leadmore -Jak zacząć? - jagan - 15-03-2015 18:34

Jeśli promujesz programy legalnie, to reszta Ciebie w ogóle nie dotyczy.