Sub vs Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Sub vs Premium (/Temat-Sub-vs-Premium-108456) Strony: 1 2 |
Sub vs Premium - osinex - 12-02-2015 22:42 Siema, Jak wynika z waszego doświadczenia czy jest jakas widoczna różnica w konwersji między Subskrypcjami z pinem, a premium z wysylaniem smsa? RE: Sub vs Premium - Leaders - 12-02-2015 23:00 W ogólnym rozrachunku konwersja na subach w większości przypadków była u nas mniejsza niż na SMS Premium lub porównywalna, niekiedy tylko wyższa (mnóstwo afer wokół subów i przestróg by nie korzystać ze stron gdzie trzeba podawać nr tel). Dokładając fakt, że na SMS Premium mamy wyższe stawki, różnice w zarobkach niektórych userów sięgały kilkuset % na korzyść SMS Premium (CR podobna lub wyższa na SMS Premium i do tego wyższe zarobki). W programach typowo konkursowych suby konwertowały w miarę przyzwoicie, z kolei na programach typu video/pliki/streamy - słabiutko. Póki co suby są u nas wyłączone, ale w następnym miesiącu planujemy dokładnie przejrzeć stare statystyki i włączyć ponownie suby tam, gdzie były one korzystniejsze (np. na pewno program z Doładowaniami). Generalnie rzecz biorąc - zalecamy stawkę 6.50 lub 9.50 PLN RE: Sub vs Premium - osinex - 12-02-2015 23:36 Zawsze myślałem że suby konwertują lepiej od smsów.. Nawet nie marzyłem o tak rzeczowej odpowiedzi Dzieki ! RE: Sub vs Premium - Leaders - 13-02-2015 00:35 Cały nasz top zarabia na SMS Premium, a suby też miał do wyboru... Do usług! RE: Sub vs Premium - suchy0001 - 13-02-2015 11:48 Jednak Karczu ja myślę,że na subach wyszedłbyś lepiej i więcej zarobił z smsa 30.75 masz 3 zł reszta idzie do partnera.Subskrypcja to inwestycja.Powinieneś je włączyć bo mimo,że konwertują według Ciebie gorzej to przynoszą Karcz provider pasywne zyski.. RE: Sub vs Premium - Leaders - 13-02-2015 15:59 Obecnie mamy pasywne zyski z tamtych subów, ale miliony to nie są Wiem, że to zabrzmi populistycznie, ale lubimy jak się Wam hajs zgadza w pierwszej kolejności - jak jesteście zadowoleni, to i my na tym zyskujemy. Wasze zadowolenie i dobre opinie na forum są bardziej perspektywiczne niż ten dochód pasywny z subów (który i tak z czasem ma tendencję spadkową). RE: Sub vs Premium - suchy0001 - 13-02-2015 18:13 To Karczu nie lepiej dać wybór to lub to? wtedy miliony same będą splywac ) Tapatalk xperia z2 RE: Sub vs Premium - osinex - 13-02-2015 19:20 (13-02-2015 18:13)suchy0001 napisał(a): To Karczu nie lepiej dać wybór to lub to? wtedy miliony same będą splywac ) (13-02-2015 18:13) Karcz-Provider napisał(a): Póki co suby są u nas wyłączone, ale w następnym miesiącu planujemy dokładnie przejrzeć stare statystyki i włączyć ponownie suby tam, gdzie były one korzystniejsze (np. na pewno program z Doładowaniami). RE: Sub vs Premium - suchy0001 - 13-02-2015 19:24 Ok ) Tapatalk xperia z2 RE: Sub vs Premium - Sebqu - 28-03-2015 23:29 A jaki program na premium najlepiej konwertuje na spamie? |