Czy ładne dziewczyny srają? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy ładne dziewczyny srają? (/Temat-Czy-ladne-dziewczyny-sraja-107957) Strony: 1 2 |
Czy ładne dziewczyny srają? - 4funsecond - 05-02-2015 22:58 Witam. Mam pytanie do ładnych dziewczyn. Czy Wy sracie? Bo tak sobie nie wyobrażam. No bo przecież jak to Jak ładne dziewczyny mogą srać? Przecież to jest niewyobrażalne Sranie W biały dzień Tak Bez kary Ładne dziewczyny nie powinny srać. Co myślicie? Możecie też wrzucać zdjęcia swoich gówienek, ja swoje dodam zaraz. Aby zrozumieć powagę sytuacji dodaję krótką historyjkę: Raz dziewczyna mi w kinie powiedziała ze idzie się wysikac. Dlugo jej nie bylo wiec poszedłem do łazienki sprawdzić co jest. Zapytałem w łazience czy wszystko ok. Powiedziała ze tak. Nie uwierzylem jej. Krzyknelem WCHODZEE! i moim oczom ujrzalo się to czego się spodziewałem. Opierdolilem ja za to ze srala. Powiedziała ze jestem pojebany i wyszedls z kina. Dobre się czuje teraz. Poszukam laski ktora nie sra. Pytałem mojej ładnej koleżanki. Ona sra!!! RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Lamojednorożec - 05-02-2015 23:00 Czyżby ktoś dostał się na konto? RE: Czy ładne dziewczyny srają? - 4funsecond - 05-02-2015 23:03 Nie. Po prostu nurtuje mnie to pytanie RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Tidus - 05-02-2015 23:04 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Styler - 05-02-2015 23:04 Serio? Jasne, że nie. Po prostu pierdzą fiołkami. RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Lamojednorożec - 05-02-2015 23:05 Zamiast zamykania radziłbym sprawdzić czy nagle nie logował się ktoś inny RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Damkofr - 05-02-2015 23:13 Wszystko już wiadome, kolega poprostu przesadził z używaniem i-dosera który jest w strefie wtajemniczonych. RE: Czy ładne dziewczyny srają? - 4funsecond - 05-02-2015 23:17 Dlaczego zamykać? To off top, a w regulaminie nie ma zakazu pytania czy ładne dziewczyny srają. To pisze ja i jestem trzeźwy RE: Czy ładne dziewczyny srają? - Artswar - 05-02-2015 23:18 Srają, potwierdzone info RE: Czy ładne dziewczyny srają? - lolek95 - 05-02-2015 23:19 Legenda głosi ze tak, ale nikt nie widział. |