![]() |
Kilka pytań o Warezach itp... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kilka pytań o Warezach itp... (/Temat-Kilka-pytan-o-Warezach-itp-10765) Strony: 1 2 |
Kilka pytań o Warezach itp... - Kicha - 23-07-2010 11:41 Takie moze specyficzne pytania ale dla mnie wazne ^^ 1. JAk myslicie ile dziennie GB moze byc dodawane na Warezy na świecie lub w polsce lub na jakis dany warez? Albo tez ile tematow jest zakladanych w podanych kategoriach? 2. Jaki jest największy na świecie warez? 3. CO jest najczęsciej wrzucane i jakbyscie ocenili to w procentach ile to jest calosci ![]() I jak znacie jakies inne ciekawostki o warezach uploadach to podawajcie tutaj. Czym wiecej tym lepiej ![]() Za każdą dobrą odpowiedz pomocną mi, która przybliży mnie do celu dam po 1, a nawet 2 reputy ![]() Te ciekawostki potrzebne mi są na stronę. RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Mataz - 23-07-2010 11:46 Mogę ci odpowiedzieć na jedno pytanie : ![]() 3.Bardzo dużo ludzi sciąga z Warezach filmy i gry Są to bardzo ale to bardzo duże ilości ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Kicha - 23-07-2010 11:54 Ale tak procentowo ile to moze byc calosci wszystkich kategorii? ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Mataz - 23-07-2010 12:08 nie wiem ok. 60 % 70% może ;p RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Sony_st - 23-07-2010 12:15 co do największego warezu Polskiego to chyba http://www.darkwarez.pl a na świecie nie wiem ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Yanke$ - 23-07-2010 12:39 Kicha napisał(a):1. JAk myslicie ile dziennie GB moze byc dodawane na Warezy na świecie lub w polsce lub na jakis dany warez?Dokładnie nie wiem, ale bardzo dużo.. Szacując: średni film bądź gra 4 gb, dziennie około ~100 no to ok. 500 + gb (doliczając wszystko inne) Kicha napisał(a):Albo tez ile tematow jest zakladanych w podanych kategoriach?W zależności od tego, jak warez jest aktywny i kto ile uploaduje. Poniekąd liczba wprost proporcjonalna do zuploadowanych liczby GB ![]() Kicha]2. Jaki jest największy na świecie warez?[/quote]Głownie gry i filmy, zdecydowana większość, myślę, że nawet ok. 85% (gier jest mnóstwo konsole, PC itd to samo filmy). Kicha napisał(a):I jak znacie jakies inne ciekawostki o warezach uploadach to podawajcie tutaj. Czym wiecej tym lepiej Big GrinA co dokładnie chciałbyś wiedzieć ? ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Mataz - 23-07-2010 12:47 Znalazłem chyba duży zagraniczny warez http://warez.com ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - haggard - 23-07-2010 12:57 (23-07-2010 11:41)Kicha napisał(a): Takie moze specyficzne pytania ale dla mnie wazne ^^ Ad. 1. Na 1 warez może być tysiące GB dziennie dodawane. Znam kilka zagranicznych, na których po odświeżeniu danej strony np z filmami już film który widziałęm minute temu jest na drugiej stronie ![]() AD. 2. Hmm słyszałem coś o taringa.net Ad. 3. Omg wejdź na jakieś warezy a nie pytasz tutaj o wszystko ![]() Co do ciekawostek. To sam zadaj pytanie łatwiej będzie opdowiedzieć, bo jakoś sam niczego nie mogę wymyślić ![]() (23-07-2010 12:39)Yanke$ napisał(a):Oj oj, odwiedź niektóre zagraniczne, kilka razy więcej GB, z tym że tego nie wrzuca się na fora xD, jakbyś Kicha zapytał ile na serwery zagraniczne, typu hotfile to wtedy wątpie by ktoś zgadł.Kicha napisał(a):1. JAk myslicie ile dziennie GB moze byc dodawane na Warezy na świecie lub w polsce lub na jakis dany warez?Dokładnie nie wiem, ale bardzo dużo.. Szacując: średni film bądź gra 4 gb, dziennie około ~100 no to ok. 500 + gb (doliczając wszystko inne) Pozdrawiam, haggard ![]() Peace RE: Kilka pytań o Warezach itp... - Kicha - 23-07-2010 13:10 Chodzi mi o ciekawostki związane z uplodowaniem, serwerami do uploadowania, warezami itp, Dzisiaj wieczorkiem dam wam te plusy ![]() Haggard wiem ale roznie bywa duzo ludzie wrzucaja erotyki tez. dlatego pytam jak byscie szacowali na ile procent ![]() Musze pochodzic po warezach i liczyc ![]() RE: Kilka pytań o Warezach itp... - haggard - 23-07-2010 13:27 Serwery do uploadowania - tylko zagraniczne ![]() Najwięcej to filmy,przykład z wczoraj, na warezie zagranicznym ok 500 osób siedzi dziale gier, a ok 1600 w dziale z filmami hmmm. Może też dlatego, że oni mają tam swoje TV show'y. |