Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) (/Temat-Paczka-botow-do-Facebooka-8-sztuk-107086)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - dawid020899 - 25-01-2015 13:59

Siemanko,
Przekazuje w ręce strefy paczkę botów do Facebooka (8 sztuk), nie są one mojej roboty i nie wiem czy wszystkie działają ponieważ nie testowałem. Tongue

W skład paczki wchodzą boty:

- Friend Bomber FB - Tworzy emaile, konta FB, grupy, fanpage, wrzuca zdjęcia, i wiele więcej.
- FB LeadChef3 (od Aero, klucz aktywacyjny: blackhatworld.com) - Wyszukuje grupy, wydarzenia, fanpage i pobiera e-maile osób które są w grupie, wydarzeniu czy też lubią fanpage.
- Facebook Blaster Pro 11 (With Unlimited License Serial Key) - Postowanie zdjęć na grupach, Postowanie statusów na grupach, Like'owanie postów na grupach, Postowanie linków przez Web, Automatycznie dodawanie się do grup po danym słowie kluczowym, Manualne dodawanie się do grup po danym słowie kluczowym, Fan Page Scheduler (zaplanowanie zadań), Fan Page - postowanie zdjęć, FB postowanie komentarzy, Zbieranie informacji o marce/firmie, Zbieranie słów kluczowych, Pobieranie obrazków pod dane słowo kluczowe, Google Images, Zmiana rozmiaru zdjęć, Zbieranie adresów email, Facebook/CraigsList/Gmail, Wysyłanie wiadomości email, Zbieranie proxy, Możliwość stworzenia wiarygodnej konwersacji FB (potrzeba kilka kont).
- Facebook Handy Tool - Nie testowałem.
- Facebook Marketing 1.3 (Eng Limited) - Nie testowałem
- FacebookFriendAdderPro - Weryfikacja telefoniczna, Weryfikacja zdjęciowa i inne.
- FB PowerLeadPro - Podobnie jak FB LeadChef3.
- BleuPage - Nie testowałem

Opisałem w miarę możliwości, chciałbym zaznaczyć, że nie mam pewności czy wszystkie boty mają odblokowane te funkcje i czy działają one w 100%.

DOWNLOAD: http://www5.zippyshare.com/v/LST9AlIr/file.html
Hasło: zarabiam.com

SCAN: https://www.virustotal.com/pl/url/b66a91bf69698959973997a6ae9aed03f4d0fb12b2adb86d191b099def0b8dbf/analysis/1422194048/

Jak będę mieć czas to wrzucę jeszcze bota do nabija viewsów na YT i do nabijania Trafficu. Cool

Oczywiście reputy mile widziane.

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - AnnaKa - 25-01-2015 14:02

Wszystkie mam ale LeadChef raczej jest od Aero Smile Nie mogę zbierać szacunku za czyjąś pracę Smile

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - dawid020899 - 25-01-2015 14:03

@up Myślałem, że od Ciebie zaraz edytuje.
Boty będą za jakieś 40minut do godzinki bo pisząc post zapomniałem wrzucić na hosting a mam wolny upload w necie Angry

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - golleador - 25-01-2015 14:10

Można jakiś krótki opis do tych botów?

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - ClassAxion - 25-01-2015 14:19

Podpinam się do propozycji @up ponieważ nie mam zamiaru eksperymentować Big Grin

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - dawid020899 - 25-01-2015 15:00

Link do pobrania, scan i opisy dodane w miarę możliwości.
Jeżeli ktoś nie będzie wiedział jak używać danego bota to na YouTube widziałem wiele tutoriali.

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - Hajs - 25-01-2015 16:08

Reput leci Big Grin Bocik na pewno się przyda!!

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - Bot - 26-01-2015 12:18

dzięki za zebranie do kupy Tongue

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - Dennisek78 - 26-01-2015 17:00

Co do tego bota do nabijania wejść na YT, bardzo by się przydał Big Grin

RE: Paczka botów do Facebooka (8 sztuk) - dawid020899 - 26-01-2015 20:37

@up Wrzucę jeszcze dziś ew. jutro.