Lista płatnych zadań i zapisów[KONIEC] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Lista płatnych zadań i zapisów[KONIEC] (/Temat-Lista-platnych-zadan-i-zapisow-KONIEC-106193) Strony: 1 2 |
Lista płatnych zadań i zapisów[KONIEC] - maslanka80 - 13-01-2015 23:06 Witam i zapraszam do zapoznania się z moją multi ofertą. Lista na dniach ulegnie zmianie czyli niektóre opcje znikną i możliwe że dojdą inne oferty i zadania. Tylko Sprawdzone pozycje Oferty błyskawiczne: Klamm -50grza zarobienie 2c ( czyli kilka odświeżeń strony i wpisanie captha) BTC-i24 - 10gr zapis i połączenie zasilając konto dowolną ilością Satoshi Ourberks - 10gr zapis i dowolny 1 depozyt Greencoincash10gr zapis i dowolny 1 depozyt Oferty wymagające zaangażowania: Hypesplanet - 10gr wykonanie 250wymian Autosurfon - 90gr wykonanie 251 wymian na stronie AdMeDude - 40gr wykonanie 201 wymian na stronie Pinglad - 10 wyklikanie 50 reklam i 1 post na forum Getyourbtc - 80grwyklikanie minimum 100 reklam Liqiuidbux - 20gr wyklikanie 40 reklam Oferty wymagające inwestycji: Instantri - 0.001BTC za zakup minimum 15 Kredytów ( do 18.01.2015 od admina 20% ) Ore-mine - 0.001BTC za zakup 2 uprgade z 3 poziomu BTC-i24 - 5% twojego depozytu minimum 0,05BTC oraz pozyskanie 6 bylejakich połączeń ZAKOŃCZONE QuoinPro - 10gr Cashons - 20gr Play4win - 10gr. Topsurf - 10gr ************************************************************ Wypłacone i zaliczone oferty tjt1 (90gr) -Topsurf,Qoinpro , play4win , LiquidBux, AddMeDude Cashons MilanFan (10gr) -Topsurf.eu RE: Lista płatnych zadań i zapisów - darmoweprobki - 14-01-2015 13:09 Strona trzecia od góry nie działa. RE: Lista płatnych zadań i zapisów - tjt1 - 14-01-2015 16:02 Na razie zrobione tyle, reszta jest w trakcie i będzie zrobiona prawdopodobnie jutro: 1. Wysurfowane wszystkie reklamy z 1 dnia serwis: Cashons nick: bawiacysie 2. Wykonana rejestracja i 1 logowanie serwis: Qoinpro nick: bawiacysie 3. Wykonana rejestracja, 1 logowanie, 1 gra i 1 quiz serwis: Play4win nick: bawiacysie Paypal podam na PW. RE: Lista płatnych zadań i zapisów - maslanka80 - 14-01-2015 23:48 (14-01-2015 16:02)tjt1 napisał(a): Na razie zrobione tyle, reszta jest w trakcie i będzie zrobiona prawdopodobnie jutro: Ad1 Zapis potwierdzam ale aktywności nie ma Ad2 Zapis do Qoinpro potwierdzam Ad3 Play4win zapis jest ale konto nieaktywne. Sprawdź jeszcze raz. Póki co masz 10gr na PP za Qoinpro. (14-01-2015 13:09)darmoweprobki napisał(a): Strona trzecia od góry nie działa. Już działa , link i "-" były bez spacji .Błąd jak pisałem posta. Dzięki za info RE: Lista płatnych zadań i zapisów - tjt1 - 15-01-2015 11:35 (14-01-2015 23:48)maslanka80 napisał(a): Ad1Gdy wchodzę w zakładkę 'Earning Area' to mam następujące pola do wyboru: 1. Paid to Click Ads, 2. Paid to Surf Ads, 3. Paid to Read Ads, 4. Paid to Singup Offers, 5. Lottery, 6. Paid to Promote, 7. Paid to Read Email Ads. Ty napisałeś, że trzeba wysurfować reklamy czyli ja wykonałem wszystkie reklamy z zakładki Paid to Surf Ads. Dobrze zrobiłem? Czy może muszę wyklikać wszystkie reklamy ze wszystkich zakładek? Cytat:Ad3Co to znaczy, że konto jest nieaktywne? Trzeba je rozbudować do konta premium? Czy może e-mail został nie potwierdzony? Przecież potwierdzałem... Czy może trzeba tą grę do końca przejść, a nie, np. odpaść w połowie? Weź sprawdź jeszcze raz, tym razem pomyślnie wykonałem quiz ale odpadłem w trakcie trwania gry. Nie wiem czy trzeba je pomyślnie ukończyć czy liczy się sam udział. Zrobiłem to dzisiaj: 4. Wyklikane 30 reklam serwis: LiquidBux nick: bawiacysie RE: Lista płatnych zadań i zapisów - maslanka80 - 15-01-2015 12:05 W cashons należy w zakładce Earning arena wysurfować 2 pierwsze pozycje czyli PTC i PTS tak jak napisałeś. Dziwna sytuacja bo w ciągu 2 dni nałapałem kilkanaście REFÓW z PTSU na innych stronach i kliki zaliczane są na bieżąco . Narazie wstrzymałem dalsze zapisy na forum i kaskę obiecaną przeleję na PP. Na marginesie w zakładce 4 Paid to Singup Offers jest obecnie 1 oferta która wymaga tylko rejestracji . Regularnie pojawiają się podobne dzięki czemu szybko sie zbiera do wypłaty. W Play4win mam tylko 3 refy z tego 1 nie wiem skąd , drugim jest moja siostra która tylko raz sie logneła , zagrała i ją od razu zaliczyło. Mam nadzieję że u potwierdziłeś maila. Narazie te dwa zapisy wstrzymałem do wyjasnienia. RE: Lista płatnych zadań i zapisów - tjt1 - 16-01-2015 11:28 Widzę, że zasady trochę się zmieniły. Dobiłem dzisiaj do 40 klików. 4. Wyklikane 40 reklam serwis: LiquidBux nick: bawiacysie paypal: na pw Jestem również w trakcie wykonywania ofert AddMeDude oraz Getyourbtc, na dniach będą zrobione. A i mam takie pytanie. Zarejestrowałem się w tym serwisie Klamm ale nie mam zielonego pojęcia co tam należy zrobić aby uzbierać owe 2c? Możesz napisać co tam mam dokładnie kliknąć? RE: Lista płatnych zadań i zapisów - MilanFan - 16-01-2015 18:03 Topsurf nick: renkarenka RE: Lista płatnych zadań i zapisów - tjt1 - 17-01-2015 12:00 5. Wykonane 201 wymian serwis: AddMeDude nick: bawiacysie paypal: na pw RE: Lista płatnych zadań i zapisów - tjt1 - 18-01-2015 21:12 6. Wysurfowane 200 pkt serwis: Topsurf nick: bawiacysie paypal: na pw A i dodam przy okazji, że polecam. Pieniądze są wypłacane na bieżąco. |