![]() |
[Rozwiązane]Anulowali paypal ...... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Anulowali paypal ...... (/Temat-Rozwiazane-Anulowali-paypal-10608) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Anulowali paypal ...... - tracerxD - 20-07-2010 19:08 Witam , dziś sprawdzaaaam swoja pocztę; ![]() Szybko klikam a mi tu sapią że konto jest nieuczciwe i coś tam . Miałem z 12 kont fake , więc się nie dziwie . E-mail wygląda tak : Dear Lockerz Member: We're writing about your recent redemption request. We've reviewed your order and are unable to fulfill your redemption request. We've found some issues with your account, which may include a lack of legitimate PTZ or a violation of our Terms. We are deducting points from your account as a penalty. Thank you! The Lockerz Crew Wiec ja do nich pisze ze sie przyznaje , i cos tam ![]() Przeprosiłem ich i odpisali < bardzo szybko> Thanks for contacting Lockerz support. We've received your request and will answer you personally as quickly as possible. Thanks and have a great day! Best, The Lockerz Crew No i teraz pytanie , co oni mi maga zrobic??? Cos tam czytałem ze moga nawet zbanowac ![]() WY JAK MYSLICIE ?;P RE: Anulowali paypal ...... - MotorniczyTramwaju - 20-07-2010 19:11 Hmmm... Najczęściej wyzerowanie lub pozostawienie połowy PTZ. RE: Anulowali paypal ...... - tracerxD - 20-07-2010 19:15 aha jak by mi wszystkie punkty zabrali to by sie nic nie stało bo mam jeszcze wszystki filmy po 5 razy do ogladniecia ![]() RE: Anulowali paypal ...... - sherif - 20-07-2010 19:42 tylko czy chce ci sie ogladac wszystkie filmy po 5 razy ? ![]() RE: Anulowali paypal ...... - tracerxD - 20-07-2010 19:57 taaaaak własnie w tym problem ale co chwile lepsze oferty ![]() ![]() RE: Anulowali paypal ...... - Lubelak - 20-07-2010 20:32 nie masz co się bać ja mam tyle pkt ile miałem RE: Anulowali paypal ...... - Marczyk - 20-07-2010 21:16 musztarda po obiedzie... nie potrzebnie się przyznawałeś, teraz jeszcze mogą Ci zabrać ptz. RE: Anulowali paypal ...... - Magnus - 20-07-2010 21:24 (20-07-2010 19:08)tracerxD napisał(a): WY JAK MYSLICIE ?;PJa myślę ,że Ci nagrodę anulowali i mogą 50 % PTZ odebrać choć z nimi to nic nie wiadomo.Miejmy nadzieję ,że nic Ci nie zabiorą. RE: Anulowali paypal ...... - tracerxD - 21-07-2010 11:50 NOM ![]() Narazie nic nie pisza ![]() RE: Anulowali paypal ...... - gaspare - 21-07-2010 12:03 Żeby było śmieszniej chyba każdy PayPal jest anulowany, ja nie miałem fake ani jednego, ani nie używałem nic nielegalnego, a i tak mi anulowali. |