BitCoin a PV - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: BitCoin a PV (/Temat-BitCoin-a-PV-105430) Strony: 1 2 |
BitCoin a PV - Rymu - 04-01-2015 21:59 SIema, nie posiadam konta bankowego ani karty jednak chciałbym zainwestować trochę pieniędzy w PaidVerts. Mógłbym to zrobić paypalem lecz tam jest wymagana weryfikacja po przez Rachunek bankowy. Czy na Bitcoinie moge doładować konto przez paysafecard i potem przelać pieniądzę na PV? Co jest potrzebne do weryfikacji konta na bitcoin @ może być jakaś inna strona gdzie mógłbym wpłacic troche kasy przez paysafecard lub sms i potem przelać na PV RE: BitCoin a PV - olekn1 - 04-01-2015 22:03 (04-01-2015 21:59)Rymu napisał(a): SIema, nie posiadam konta bankowego ani karty jednak chciałbym zainwestować trochę pieniędzy w PaidVerts. Mógłbym to zrobić paypalem lecz tam jest wymagana weryfikacja po przez Rachunek bankowy. Czy na Bitcoinie moge doładować konto przez paysafecard i potem przelać pieniądzę na PV? Co jest potrzebne do weryfikacji konta na bitcoin Możesz zapłacić bitcoinami od razu przecież RE: BitCoin a PV - Rymu - 04-01-2015 22:07 No ale w jaki sposób zdobyć Bitcoins gdy nie mam konta bankowego? ( Jestem w tym totalnie zielony ) RE: BitCoin a PV - olekn1 - 04-01-2015 22:44 (04-01-2015 22:07)Rymu napisał(a): No ale w jaki sposób zdobyć Bitcoins gdy nie mam konta bankowego? ( Jestem w tym totalnie zielony ) Po co do bitcoinów Tobie konto bankowe? edit. nie odczytałem, w takim razie nie pomogę Tobie RE: BitCoin a PV - Rymu - 04-01-2015 22:49 Mógłbyś mi w skórcie dokładnie jak to działa. Tak jak mówiłem jestem w tym totalnie zielony i nie ogarniam... Chcialbym np wydać 20zł na PV to około 4-5$ dolarów więc co mam po kolei zrobić RE: BitCoin a PV - olekn1 - 04-01-2015 23:05 (04-01-2015 22:49)Rymu napisał(a): Mógłbyś mi w skórcie dokładnie jak to działa. Tak jak mówiłem jestem w tym totalnie zielony i nie ogarniam... Chcialbym np wydać 20zł na PV to około 4-5$ dolarów więc co mam po kolei zrobić Napisz do kogoś kto na forum wymienia bitcoiny, na pewno wszystko wyjaśni RE: BitCoin a PV - yolo69 - 04-01-2015 23:24 To jaki problem w założenia konta bankowego? Jak potem przelejesz kase ? Jak chcesz to ci sprzedam bitcoiny za 5dolarów ale ty nie masz jak zapłacić koleś. Zeby kupić bitcoin musisz gdzieś wymienić za swoją kasę. A najszybciej ie to robi przez przelew bankowy. Masz chociaż paypal ? Jak nie to w ogole daruj sobie bo nikt ci nie da bitcoinów. Ewentualnie mozesz szukać po portalach zeby wymienić twoją paysafecard. Ale to też mogą cie oszukać RE: BitCoin a PV - Watoga - 05-01-2015 08:13 @Rymu przecieram oczy wpakowałeś kilka takich samych tematów w kilka działów. Serio? Mało masz postów chyba na pisanie w transferach gotówki. Ale jeśli tak już chcesz to szukaj kogoś z forum kto da btc za sms czy co tam chcesz. RE: BitCoin a PV - ebonkyz - 05-01-2015 21:15 Pierwszy raz słyszę, że do tego potrzebny zweryfikowany PayPal :O Jak wpłacałem na PV to miałem niezweryfikowane i wszystko było OK, tak samo z wypłatami. RE: BitCoin a PV - Rymu - 05-01-2015 21:56 Najlepiej to będzie chyba po prostu założyć i sprawdzić bo kazdy mi co innego pisze ;/ |