Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lamojednorożce też potrafią zarabiać! (zaczynamy od nowa!) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! (zaczynamy od nowa!) (/Temat-Lamojednorozce-tez-potrafia-zarabiac-zaczynamy-od-nowa-105055)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Lamojednorożce też potrafią zarabiać! (zaczynamy od nowa!) - Lamojednorożec - 31-12-2014 15:04

Wielkie edytowanie 2015!

[Obrazek: 72D7j9.jpg]

Pierwotny wygląd:
Witam, nie będę się rozwodził jak mam na imię ani ile mam lat, bo to nie kącik towarzyski Lol
Mam zamiar szpanować zarobionymi centami, lecz dziennik ma mnie wyłącznie pilnować żebym nie przesadził ze stawkami. Pewnie zastanawiacie się na czym to zgarniam te milijony milijonów (Mickiewicz na propsie), hm? Od ponad tygodnia bawię się na freedoge.co.in dzięki użytkownikowi Acrith Nawiasem szczerze polecam rejestrowanie się z jego reflinka http://freedoge.co.in/?r=155115

Wpłaciłem 80k XDG w dwóch ratach i 40k przegrałem, więc będę najpierw skupiał się na bezpiecznym odrabianiu strat.

Obecny stan: 55k XDG
"Zabezpieczenie" w portfelu: 40k XDG
Na freedogecoin: 15k XDG
Ogół: -25k XDG

Tak było wcześniej, a obecnie...

Na dzień 18.01.2015 stan moich XDG to 95 000
No cóż, przegrałem pięciokrotnie swoje XDG próbując jakoś dopasować się do arkusza, ale skrypt jakimś "dziwnym trafem" dobijał do bardzo wysokich poziomów progresji tuż po moim nowym depozycie. Dlatego obecnie utrzymuję się przy 56 poziomie progresji do 1 lutego, do tego czasu powinienem już dozbierać 100 000XDG. Moim następnym planem jest pomnażanie moich XDG w miesiąc utrzymując się przy 52 poziomie progresji.

Następny wpis będzie 20 lutego bądź gdy freedoge zaskoczy mnie i wskoczy na przerażająco wysoki poziom progresji...
[Obrazek: zwnxo3.jpg]

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - olekn1 - 31-12-2014 16:12

Będę obserwować Smile No i życzę Tobie powodzenia i żebyś już nie przegrał coinów ani razu Lol

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - 4funsecond - 31-12-2014 16:19

Hahaha Big Grin szacun za nazwę Big Grin będę zaglądał Big Grin

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 31-12-2014 16:33

A, musicie wybaczyć dość obskurny wygląd, ale pierwszy post był pisany na szybko na Tapatalku, który respektuje tylko zdjęcia i url ;_; W tym miejscu za chwilę pojawią się moje ogólne staty z freedogecoin i mam zamiar za jakąś godzinę edytować pierwszy post żeby były kolorki i wybuchy :v

Proszę nie ufać internetom, jestem w plecy 25k :v
[Obrazek: 358xoi1.jpg]

+ jeżeli ten tajemniczy ktoś chce się nadal ze mną skontaktować to wyczyściłem już skrzynkę.

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - kociamber - 31-12-2014 16:46

Hah Wink tak czułem że jak kupisz DGC założysz dziennik Wink Wiesz że trzymam kciuki i powodzenia ! Smile I żeby nie było jak u kolegi po fachu Acritha, stawiaj na bezpieczeństwo! Wink
Huh

Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 01-01-2015 13:59

Mój biedny Samsung Ace II niestety nie wytrzymał całego sylwestra i z niewiadomych przyczyn padł przed 22. Z ciekawszych rzeczy mam zamiar przelać swoje zabezpieczenie jako btc na PaidVerts żeby ruszyć przed sprzedażą akcji MTV, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało. Póki co tylko screen, bo ledwo żyję.

[Obrazek: dSWZsq.png]

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - 4funsecond - 01-01-2015 14:16

Nic a nic nie ogarniam z tych dogów, ale jak patrzę na Twój sposób bycia to mi się ten dziennik zaje*iście podoba Big Grin

Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 01-01-2015 14:35

Dzięki, jeżeli chciałbyś się czegoś dowiedzieć o piesełopieniążkach to pisz śmiało na pw. Niby póki co mam 17,5k co daje coś w okolicach 3$, ale moim zdaniem warto się pobawić Lol

I ten smutny widok gdy po 7k wyklikanych reklam widzisz takie czoś ;_;
[Obrazek: V1xlXS.png]

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - olekn1 - 01-01-2015 15:14

(01-01-2015 14:35)Lamojednorożec napisał(a):  Dzięki, jeżeli chciałbyś się czegoś dowiedzieć o piesełopieniążkach to pisz śmiało na pw. Niby póki co mam 17,5k co daje coś w okolicach 3$, ale moim zdaniem warto się pobawić Lol

I ten smutny widok gdy po 7k wyklikanych reklam widzisz takie czoś ;_;
[Obrazek: V1xlXS.png]

Byłeś nieaktywny na PV czy jak, bo nie rozumiem Undecided Dużo straciłeś BAPów?

RE: Lamojednorożce też potrafią zarabiać! - Lamojednorożec - 01-01-2015 15:35

Nee, na PV zamienili wszystkie Bapy na akcje MTV tak w dużym ogóle. Miałem 180k Bap, czyli miałbym z tego 90$, ale poczekam aż będę mógł wyciągnąć z tego 120$ Big Grin
Trudno się wyjaśnia na kacu, argh.
Za 180k Bap dostałem 888 akcji MTV, ktore obecnie sa warte jakies 0.03$ za sztuke. Teraz tylko poczekam az wejda na poziom 0.17$ i sprzedaje Big Grin