MrGabor - poczynania z PPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: MrGabor - poczynania z PPA (/Temat-MrGabor-poczynania-z-PPA-104158) Strony: 1 2 |
MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 21-12-2014 14:29 Witajcie, Po długiej przerwie wróciłem by zacząć zarabiać przez PPA. Mam 19 lat i chcę sobie dorobić jako student. Moje wcześniejsze doświadczenie dotyczyło bardziej subskrypcji sms, lockerz i tym podobne. Zarobki wahały się w granicach 100 złotych. Teraz na poważnie chcę się do tego zabrać, zakładam bloga, chcę działać na bogaty zachód . Jeśli zacznę zarabiać-przyda się inwestycja w hosting, domenę. Póki co moim planem jest optymalizacja i konfiguracja bloga oraz pierwsze pobranie Na bieżąco będę się dzielić moimi poczynaniami. Zapraszam do śledzenia dziennika RE: MrGabor - poczynania z PPA - Voldir - 21-12-2014 17:36 Też zaczynam w PPA akurat i będę śledził z przyjemnością Jakiś konkretny cel na grudzień jeszcze? styczeń? RE: MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 21-12-2014 18:02 Jako że rok się kończy to na następny nic nie planuję póki co. Do końca grudnia chcę mieć pierwsze pobrania...10$ powinno być realnym celem. Voldir,masz jakiegoś mentora czy działasz sam ? RE: MrGabor - poczynania z PPA - Voldir - 21-12-2014 18:41 Staram się sam czegoś nauczyć Czemu akurat PPA? nie myślałeś o PPI? RE: MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 21-12-2014 19:27 PPA ma większe pole do popisu I większe zarobki. RE: MrGabor - poczynania z PPA - 4Colors - 21-12-2014 19:35 Będę zaglądał ;D Powodzenia! RE: MrGabor - poczynania z PPA - nykkusek - 21-12-2014 20:34 Chętnie będę zaglądał! Bo sam chciałbym zacząć działać w PPA Powodzenia i wyduś z tych niemców, amerykanów i francuzów wszystkie pieniądze! RE: MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 23-12-2014 10:27 Dzięki za wsparcie Jest może ktoś doświadczony w blogach PPA ? Mam masę pytań, a nie chcę tworzyć ciągle nowych tematów. Jestem obecnie na etapie doszlifowania designu bloga. RE: MrGabor - poczynania z PPA - MrGabor - 28-12-2014 04:00 Aktualizacja : Postanowiłem zająć się wyjątkową niszą, niekoniecznie związaną z PPA-stricte bloggerstwo I programy partnerskie Z tego jest prawdziwy pieniądz,SEO i pomysł RE: MrGabor - poczynania z PPA - Tropek - 29-12-2014 15:07 mniemam, że blogspot? |