Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . (/Temat-Kolejny-zapowiedziany-redstock-dla-SHOPU-paranoja-10415) |
Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - sherif - 17-07-2010 10:30 Tak jak Lockerz dodało wiadomość 8 godzin i 23 minuty temu kolejny redstock dla SHOPU odbędzie się w następnym tygodniu . . . Oni kolejny redstock mają a my nadal lipcowego redstocku nie zobaczyliśmy na oczy i pewnie nie zobaczymy . . . Oto wiadomość dodana na Hallway Good news! You don't have to wait for the next redemption. SHOP right now; redeem next week! All you have to do to is spend $1.79 (excluding shipping and taxing) in SHOP between July 12 and July 18 11:59 p.m EDT. Tłumaczenie: Dobra wiadomość! Nie musisz czekać do następnego wykupienia. SHOP realizuje kolejny redeem w następnym tygodniu. Wszystko co musisz zrobić, aby wziąć w nim udział to wydać 1,79 dolarów (z wyłączeniem transportu i opodatkowania) w sklepie między 12 lipca a 18 lipca 23:59. Paranoja a dla reszty świata jak zawsze gówno do zdobycia a hamburgery mają co chwile redstocki no cóż tak to jest Pomogłem daj + RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - paskur - 17-07-2010 10:37 RESTOCK tyle z mojej strony RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Tech - 17-07-2010 11:15 1. R E S T O C K 2. Było już to wiadome od jakiegoś czasu 3. Jak chcesz to możesz coś kupić z shopu i polować na paypal, nikt nie zabroni.. RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Razer - 17-07-2010 11:16 Z mojej strony to samo No cóż, co Ty chcesz, testują to i mają uzupełnienia... RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - KristopheR - 17-07-2010 11:27 Ujmę to tak: Redstock? Za dużo RedTube xd (restock) A restock , no cóż. Życie ameryki RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - GoreYoite - 17-07-2010 11:56 to samo co wyzej... RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Admin - 17-07-2010 13:41 chcialem napisac cos podobnego jak chlopaki wyzej ale widze ze mnie juz wyprzedzili. Nic praktycznie sie nie zmienilo, dalej mamy 1 restock w miesiacu jak przez prawie caly rok trwania lockerz. To ze beda 2 dodatkowe restokci dla shopowocow wiadomo od dawna i wiekszosci zapewne to nie przeszkadza, jednak polacy maja taka mentalnosc i lubia ponarzekac. Wydaj 7 zł - jedna paczka fajek czy 3 snikersy mniej i masz wejsciówke na restock RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Nayare - 17-07-2010 14:25 Drugi raz sie zapytam, sherifa. Co to jest "redstock"? btw. tlumaczenie zlekka z dupy wziete RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - Zythus - 17-07-2010 15:59 @Admin wole Bounty RE: Kolejny zapowiedziany redstock dla SHOPU paranoja . . . - GoreYoite - 17-07-2010 16:27 zythus tak wogole to z kad jest ta japa z twojego avatara xd PS. Sherif tak mnie rozsmieszyles z tym REDSTOCKIEM ze dam ci + xDD |