Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak pozycjonować lp :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Jak pozycjonować lp :) (/Temat-Jak-pozycjonowac-lp-103361)

Strony: 1 2

Jak pozycjonować lp :) - jarekb321 - 09-12-2014 22:50

No elo.

Mam pewien problem, otóż chce zacząć promować pewien produkt (WH) subsms i nie mam zielonego pojęcia jakie kroki uczynić, aby taki landing page zaistniał w google, a nisza jest chyba konkurencyjna Smile LP chce założyć na wordpressie, wiadomo te wszystkie pluginy i wtyczki zainstaluje, ale nie wiem czym promować lub za czego pomocą zacząć promocje.

RE: Jak pozycjonować lp :) - michal1498 - 09-12-2014 22:51

zapraszam do lektury http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html

RE: Jak pozycjonować lp :) - sqmany - 09-12-2014 22:52

To są podstawy podstaw, jak tego nie ogarniasz, to popytaj w innych działach, a nie w strefie, jakieś konkretne sposoby promocji, czy jakieś blackhatowe pozycjonowanie też tutaj znajdziesz, ale najlepiej sam poszperaj, a nie wychodź tutaj z takim tematem.

RE: Jak pozycjonować lp :) - jarekb321 - 09-12-2014 23:24

Przepraszam, już nie bede sie udzielał. Obiecuje!

RE: Jak pozycjonować lp :) - Gleba1 - 09-12-2014 23:36

Udzielać się przecież możesz, wordpress daje Ci tyle możliwości, że hohoho. Czytaj!

RE: Jak pozycjonować lp :) - Klin - 10-12-2014 00:14

Najpierw zrob research, chcesz sie brac za pozycjonowanie jak nie masz podstawowej wiedzy o swoich potencjalnych konkurentach

Liczysz na szczescie ? ; )

RE: Jak pozycjonować lp :) - jarekb321 - 10-12-2014 00:21

Na coś trzeba liczyć Smile Dopiero się uczę, nie musicie tak negatywnie mnie odbierać. Może Was zaskoczyłem lub poirytowałem tym pytaniem, ale sami pewnie na start nic nie wiedzieliście.

Do zamknięcia, bo robi sie Exclamation

RE: Jak pozycjonować lp :) - Klin - 10-12-2014 00:48

Mnie nikt nie uczyl : ) Nie wiem skad wiekszosc ma przekonanie ze prawie kazdy mial jakiegos mentora itp. Mam taki charakter ze jak czegos nie wiem to sam tego szukam i znajduje.

Zle nas odbierasz, nikt tutaj na Ciebie nie naskakuje. Najpierw zrob research czy w ogole nisza jest oplacalna.

RE: Jak pozycjonować lp :) - AnnaKa - 10-12-2014 01:08

Może się okazać że konkurencja ma tak duże zaplecze że nawet ogarnięty pozycjoner by sobie w tej niszy nie poradził. Dlatego zrób tak jak Klin mówi.
Bo może Twoja nisza nie jest niszą unikalną.

RE: Jak pozycjonować lp :) - Grasz_w_zielone - 19-01-2015 14:36

Dokładnie Smile jak znajdziesz unikalną niszę to 2-3 dni roboty i wbijasz się w top 10 i kwestia miesiąca aż jesteś w top 3 Smile