Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI (/Temat-Dziennik-pracy-Zbijamy-kokosy-na-PPI-101659) |
Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Money. - 15-11-2014 00:01 Cześć wszystkim! Nazywam się Damian, mam na tą chwilę 14 lat (urodziny 5 grudnia), chodzę do 3 klasy gimnazjum i potrzebuję kaski na drobne wydatki Od dłuższego czasu przesiadywałem na tym forum oglądając różne tematy i czytając poradniki. Jakiś czas temu naszła mnie ochota na założenie konta, a zaraz po tym na założenie dziennika. Będę próbował w miarę codziennie pokazywać Wam moje zarobki na PPI. Co promuję? - Myślę, że tak jak większość celuję w popularne hacki do gier - Posiadam również taką "niszę", której nie ujawnię Co posiadam? - Konta YouTube (kilka zweryfikowanych, reszta z BlueStacka). - Bloga (Wordpress) na własnym hostingu z domeną, według mnie jeżeli chce się odnosić jakieś "sukcesy" nie ma co się bawić w blogspoty etc. - Wrzucone filmy oraz dodane posty na bloga. Moja historia zarabiania. Kiedy byłem w podstawówce dorabiałem sobie kilka dolarów miesięcznie na adf.ly - byłem wtedy totalnym laikiem. Próbowałem coś z subskrybcjami - ostatecznie zarobiłem 150zł na firesubie. Ostatnio kupiłem fanpage i skracałem na nim linki, w tym samym czasie próbując rozkręcać nowe fanpagi - ostatecznie zarobiłem 60zł i pozbyłem się stron, trochę na nich zarabiając. Ogólnie przez całą moją karierę w internecie do tamtego czasu zarobiłem ~500zł. Moje pierwsze 4 leady na PPI wpadły 27.10.14 - od tamtego czasu działam i postaram się dalej to rozkręcać, aby zarobić kilka stówek miesięcznie Cel - 15.11 - 15.12 = 200$ Link do serwisu, w którym robie - https://perinstallbucks.com/ Trzymajcie kciuki! RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Tidus - 15-11-2014 00:05 Widać potencjał, powodzenia! RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - full2000 - 15-11-2014 00:05 Fajnie że powstaje coraz więcej dzienników PPI. Powodzenia! RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - broofie - 15-11-2014 00:10 Zycze powodzenia ^^ RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - GGG205 - 15-11-2014 01:06 W końcu i ta forma zarobku staje się coraz bardziej popularna. Ja jakoś mało dostrzegłem poradników czy dzienników związane z PPI. Powodzenia. RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Kickster - 15-11-2014 02:22 Młody ale rozgarnięty fest Jak ja bym zaczynal w tym wieku to moze teraz bylbym drugim Killerem czy innym Bilem Gejtsem. Zycze powodzenia i bede zagladac RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Dzonyy - 15-11-2014 07:13 Fajnie, że młodzi też coś kminią Będę często zaglądał. RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - Money. - 15-11-2014 08:33 Dzięki za motywacje Jutro rano pierwszy post z moich zarobków. Dzisiaj postaram się nie obijać cały dzień tylko pracować, bo w końcu PRACA = $ RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - xardas1020 - 15-11-2014 08:40 życzę powodzenia i osiągania comiesięcznego założonego celu RE: Dziennik pracy - Zbijamy kokosy na PPI - aero2 - 15-11-2014 08:52 Miło widzieć kolejny dziennik PPI, powodzenia w dążeniu do celu. |