GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! (/Temat-GiftsBox-pl-Startuje-serwis-pelny-nagrod-101449) |
GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - GiftsBox.pl - 11-11-2014 21:51 Witamy wszystkich użytkowników Zarabiam.com , Chcielibyśmy zaprosić wszystkich użytkowników do odwiedzenia serwisu Giftsbox.pl W serwisie pojawiły się już pierwsze zadania oraz Quizy do wykonania ,a w zakładce Restock czekają na Was interesujące nagrody. Oprócz Restocku pojawią się również różnego typu aukcje i konkursy. W Giftsbox.pl każdy znajdzie coś dla siebie! Informujemy również ,że poszukujemy moderatorów. Zainteresowanych użytkowników prosimy o przesłanie wiadomości na adres: [email protected]. Pozdrawiamy Administracja Giftsbox.pl RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - ZarazWracam - 11-11-2014 23:39 Drugie FireGifts.pl RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - TheKkok2 - 12-11-2014 10:28 (11-11-2014 23:39)ZarazWracam napisał(a): Drugie FireGifts.pl Nom a 90 procent nagrod jest albo wzieta z firegifts albo wzieta z propozycji nagrod do firegifts. np. zajumali mi mój pomysł z maszynką do waty cukrowej, którą proponowałem firegiftsowi :/ Postarajcie sie wymyslic cos innego. I błagam tylko nie zadania adfly RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Ewcia6000 - 12-11-2014 12:14 nie mogę się zarejestrować RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - GiftsBox.pl - 12-11-2014 16:56 (12-11-2014 12:14)Ewcia6000 napisał(a): nie mogę się zarejestrować Rejestracja działa bez zarzutu,testowaliśmy. Należy pamiętać by zaznaczyć znajomość regulaminu i zgodę na przetwarzanie danych osobowych przy rejestracji,w kroku 2. W razie problemów prosimy o wiadomość na : [email protected] Na fanpage dodaliśmy zdjęcie nagród ,które już na Was czekają! Użytkownicy ,którzy rozpoczęli zbieranie punktów będą mieli największe szanse na wygraną w pierwszym Restocku serwisu Giftsbox. Już jutro dostępne będą aukcje "Kup teraz" , użytkownicy z wystarczającą ilością punktów na koncie będą mogli wymienić swoje pkt na nagrodę w dowolnym momencie! Pierwsze nagrody trafią do użytkowników jeszcze w tym miesiącu. Zapraszamy do udziału w zabawie RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - konrad123456789 - 12-11-2014 17:23 U mnie quiz nie działa poprawnie, zaznaczyłem wszystko i czasu było 1-2 s i kliknąłem zakończ czy coś tego typ i pisze Przekroczyłeś limit czasu na wykonanie quizu -,- A zmieściłem się w czasie RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - ZarazWracam - 12-11-2014 17:31 To aukcje nie beda na zasadzie kto da wiecej? RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Matheo249 - 12-11-2014 17:48 Zarejestrowany RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - Kryspin - 12-11-2014 19:41 Do rejestracji zachęciło mnie zdjęcie nagród na fb ale z kupnem lepszego konta poczekam aż ktoś dostanie nagrodę RE: GiftsBox.pl - Startuje serwis pełny nagród! - GiftsBox.pl - 12-11-2014 19:44 (12-11-2014 17:31)ZarazWracam napisał(a): To aukcje nie beda na zasadzie kto da wiecej? W GiftsBox istnieją 3 rodzaje aukcji : -aukcje z ceną minimalną -aukcje "kup teraz" -zwykłe aukcje - bez ceny minimalnej,czyli "kto da więcej" Jutro wystartują aukcje "Kup teraz" ,a z czasem dojdą kolejne. |