![]() |
Telefon >> ???? >> PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Telefon >> ???? >> PayPal (/Temat-Telefon-PayPal-101320) Strony: 1 2 |
Telefon >> ???? >> PayPal - Misiek9219 - 10-11-2014 13:53 Szukam serwisu oferującego prosty przelew niewielkiej kwoty z telefonu. Opcja która jest na PP ( https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/mobile/MobileSendRequestMoney-outside ) trochę mi nie pasuje. Nie chce, aby ktoś musiał jeszcze robić potwierdzenia przelewu (We’ll call or text you to confirm the payment). Serwis ma oferować proste przesyłanie pieniędzy z telefonu, a następnie z serwisu na PP lub konto bankowe. Będę wdzięczny za pomoc ![]() Pozdrawiam RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Rafiks1992 - 10-11-2014 14:03 nie prosciej sprzedac komus sms premium ![]() RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Misiek9219 - 10-11-2014 14:10 @Rafiks1992, może prościej. Ogólnie w tym nie siedzę więc nie wiem. Ale poczytam na temat twojej propozycji. RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Rafiks1992 - 10-11-2014 14:11 z tego co rozumiem to chcesz wymienic kase z tel na gotowke. niestety nie zrobisz tego w formie 1:1 czyli wplacasz 50zl z telefonu i dostajesz 50zl realnej kasy tak to juz nie dziala fajnie a szkoda wielu by tak chcialo. piszac sprzedac premium sms mam na mysli to ze wysylasz komus sms o danej tresci i na dany numer np za 31zl sms a on placi Ci przelewem za to 13-14zl roznie. najczesciej cena takiego sms za 31zl wynosi od 12 do 14zl. to juz zalezy za ile ktos kupi ![]() RE: Telefon >> ???? >> PayPal - KerPwn - 10-11-2014 14:12 Są seriwsy typu Dotpay, Smsprofit homepay, ale otrzymasz około 40% wartości smsa, sprzedając premium sms max do 50%. RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Misiek9219 - 10-11-2014 14:26 Właśnie czytałem politykę Dotpay i przelewy24. Niby wszystko fajnie, ale nie chce się wiązać z tymi serwisami moim kontem bankowym, wole aby wszystko poszło na PayPal. Dwa, nie zależy mi na tym aby otrzymywać pieniądze w skali 1:1. Nie chcę przelewać moich pieniędzy z telefonu na konto, tylko świadczyć usługi. Za wysłanie SMS'a ktoś otrzymuję kod do produktu. Przeczytam sobie regulaminy na Smsprofit homepay ![]() Jeżeli ktoś zna coś takiego jak Dotpay albo przelewy24 tylko nie wiążące się z kontem bankowym a PayPal albo coś w tym stylu proszę o info ![]() EDIT: Niestety Dotpay, przelewy24, SMS profit oraz homepay nie oferują mi tego czego szukam ;/ RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Misiek9219 - 11-11-2014 17:50 To może ktoś zna jakiś serwis, który nie opiera się na sms premium a zwyczajnym przelewaniem pieniędzy z tel.? Odp: Telefon >> ???? >> PayPal - Ku8s0n - 11-11-2014 22:41 Nie rozumem już oco Ci chodzi, wyjaśnij jeśli możesz jasnej ![]() RE: Telefon >> ???? >> PayPal - Misiek9219 - 12-11-2014 12:05 @Ku8s0n, Temat w zupełności powinien wystarczyć ale mogę to jeszcze wyjaśnić. Szukam serwisu oferującego SMS Premium ( w których chcąc dokonać wypłaty można to zrobić np na PP a nie konto bankowe) lub serwisu dzięki któremu osoba x wyśle SMS i doładuje mi konto nie dostając "teoretycznie" nic w zamian. Nie wiem jak mogę to prościej ująć ![]() RE: Telefon >> ???? >> PayPal - lukrak44 - 08-12-2014 22:54 ktoś poleci jakiś dobry(możliwie najlepszy z dostepnych) sms premium? |