![]() |
Zarabianie, ale co dalej? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Zarabianie, ale co dalej? (/Temat-Zarabianie-ale-co-dalej-100062) Strony: 1 2 |
Zarabianie, ale co dalej? - MaLiN - 21-10-2014 23:46 Ostatnio zacząłem się częściej zastanawiać, jak długo można spędzić czas na forum. Użytkownicy zarabiają, udzielają się na forum etc. Ale jak długo może to trwać? Może, aż zarobią miliony? A może jednak zarabianie im się kiedyś znudzi? Co o tym myślicie? Całego życia nie spędzimy na forum (raczej ![]() ![]() Pytania trochę filozoficzne, ale jestem ciekaw Waszych opinii na ten temat ![]() RE: Zarabianie, ale co dalej? - Por2010 - 21-10-2014 23:54 jak jest z tego hajs to dopóki nie upadnie RE: Zarabianie, ale co dalej? - Liromir - 22-10-2014 00:11 hajsu nigdy za wiele, a jak są miejsca gdzie można cos o tym poczytac/sie nauczyć to w nieskończoność RE: Zarabianie, ale co dalej? - Klin - 22-10-2014 00:28 Siedze na forum aby pomoc innym i zeby sie czegos nauczyc. Bede siedzial tyle ile bedzie trzeba RE: Zarabianie, ale co dalej? - MaLiN - 22-10-2014 01:55 (21-10-2014 23:54)Por2010 napisał(a): jak jest z tego hajs to dopóki nie upadnie Myślisz, że mając 50 lat, a jeszcze do tej pory nie dorobisz się dużej kasy, będziesz nadal siedział na forum? ;P RE: Zarabianie, ale co dalej? - MarcinHelios - 22-10-2014 02:03 MLN - należałoby zadać pytanie po co niektórzy siedzą na forum. Niektórzy po to, aby się uczyć i zdobywać nowe wiadomości, a inni siedzą po to by zdobywać poleconych, więc piszą w wielu tematach aby być widocznym i by reflink często się pojawiał. Nie powiesz mi chyba, że jak ktoś zarabia konkretne pieniądze to siedzi na forum z nudów. Niektórzy zarabiają pieniądze na tym siedzeniu na forum, bo piszą i wszędzie ich pełno, a reflinki robią swoje. RE: Zarabianie, ale co dalej? - MaLiN - 22-10-2014 02:29 (22-10-2014 02:03)MarcinHelios napisał(a): MLN - należałoby zadać pytanie po co niektórzy siedzą na forum. Niektórzy po to, aby się uczyć i zdobywać nowe wiadomości, a inni siedzą po to by zdobywać poleconych, więc piszą w wielu tematach aby być widocznym i by reflink często się pojawiał. Aluzja do mnie. Rozumiem. Forum jest po to by się na nim wypowiadać. To, że ktoś ma reflink/sygnaturę na forum nie musi oznaczać, że tylko na tym zarabia... ![]() ![]() RE: Zarabianie, ale co dalej? - Rafiks1992 - 22-10-2014 07:52 a ja powiem szczerze ze lubie to forum bardzo ![]() ![]() RE: Zarabianie, ale co dalej? - Maersk - 22-10-2014 08:50 Tez nie zarabiam jeszcze w internecie, ale jak kolega wyżej ![]() Nauczyłem się jak działają subskrypcję sms i juz wiem ze te wszystkie reklamy na Facebooku itp zżeraja kasę i nie warto nic wysyłać ![]() Często wchodzę w dziale "Ile dzisiaj zarobiliście" bo lubię czytać o tym jak Wam idzie i ile już zarobiliście pieniędzy. Moim zdaniem jednak każdy powinien pracować realnie, a pieniądze w internecie traktować jako dodatek (nawet jeśli wynosi to 5 tysięcy euro miesięcznie) ponieważ praca uczy Nas życia, a tego nic nie zamieni ![]() Osobiście przymierzam się do opcji binarnych, ale jestem na poziomie konta demo i czytania, analizowania, czytania i analizowania. RE: Zarabianie, ale co dalej? - Kaspirek - 22-10-2014 17:26 Do kolegi wyżej zarabianie przez net to tez praca . Jak chcesz zarobić musisz pracować ale nie fizycznie [CONFOUNDED FACE] do niektórych to źródło dochodów i zycia z niego . Spędzają tez dlugo przed kompem 😎 |