Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revlout opinie

Autor Wiadomość
Elton Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 42
Dołączył: Dec 2017
Reputacja: 13 +

Forum Gold: 0.00
Post: #11
RE: Revlout opinie
(28-03-2019 13:47)donedeal napisał(a):  Ja dziś dostałem prośbę o ponowna weryfikacje. Konto zakładałem jakieś pół roku temu, weryfikowałem na prawo jazdy. Dziś tłumacza się tym, ze wystąpili o przydzielenie europejskiej licencji bankowej. Wiąże się z tym konieczność weryfikowania konta za pośrednictwem dowodu osobistego, ponieważ prawo jazdy nie jest honorowane jako potwierdzenie tożsamości w UE. O ile nie miałem obiekcji co do przesłania im foto mojego prawa jazdy - bo to faktycznie żaden dokument, o tyle nie mam zamiaru wysyłać im mojego dowodu osobistego. Poczekam na rozwój sytuacji. Majątku żadnego tam nje trzymam.

W banku też dowodu nie pokażesz? Tu zakładasz konto zdalnie,czego oczekujesz? Rozumiem bezpieczeństwo itp.
Trzeba wysyłając im skan się zabezpieczyć,ja dałem prostą karteczkę z napisem weryfikacja Revolut i przeszło bez problemu już 2 razy. Zasłoniłem jedną cyfrę z numeru dowodu i dziękuje.

Elton, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2017.
29-03-2019 10:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
marmal Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,322
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 1638 +

Forum Gold: 22.00
Post: #12
RE: Revlout opinie
Zgadzam się z powyższym. Dla mnie bezpieczeństwo i anonimowość to też ważne rzeczy, ale jak można korzystać z oficjalnych usług bankowych bez ważnego dowodu tożsamości?
Wielu ludzi używa też Revoluta do wymiany walut czyli po prostu jako kantor. Dla przykładu w Czechach każda osoba, która chce dokonać wymiany w kantorze o wartości powyżej 1000 EUR, musi pokazać dowód tożsamości i spiszą z niego dane.

Co innego jest z potwierdzeniem dochodów, to zupełnie inny kaliber. Tutaj banki przeważnie nie proszą o takie dane no chyba, że mowa o pożyczce lub hipotece.
Mnie ciekawi w jakich sytuacjach proszą o tego typu weryfikacje. Na pewno jest jakiś wspólny mianownik dla tego typu sytuacji np. kryptowaluty?
A co jeśli ktoś ma podpisaną klauzulę poufności i nie może ujawnić swoich dochodów?

Zarabiam ~11% w skali roku -> http://www.mintos.com/pl/ref/HPKMHY
29-03-2019 11:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PremAccHack Online
Forumowy Maniak
*

Liczba postów: 1,653
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 725 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 209.66
Post: #13
RE: Revlout opinie
A kto mówi tu coś o dochodach. Oni tylko zmieniają weryfikajcę na dowód bo tak muszą zrobić żeby was przeżucić pod europiejska dystrykcje. Chodzi o Brexit już polacy nie mogą być weryfikowaniu w angli tylko pod europę która wymaga dowodu osobistego jak w każdym banku. W czym macie problem. Tak jak pisał poprzednik wystarczy zakryć część cyfr w dowodzie i zrobić weryfikację i tyle w temacie.
Nikt was o dochody nie pyta czy o jakieś inne rzeczy nie podoba się to wam zamkną konto i tyle po problemie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2019 12:20 przez PremAccHack.)
29-03-2019 12:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marmal Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,322
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 1638 +

Forum Gold: 22.00
Post: #14
RE: Revlout opinie
No była mowa o dochodach dlatego trochę drąże temat:
myszula napisał(a):...wymaga niewiarygodnie duzej ilości dokumentów wliczając zestawienia roczne przychodów, odcinki wypłat...itp...PARANOJA!

Poza tym mają specjalną sekcję w dokumentacji o tym:

https://www.revolut.com/pl-PL/help/profi...przychodow

Zarabiam ~11% w skali roku -> http://www.mintos.com/pl/ref/HPKMHY
29-03-2019 12:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaLiN Online
Super Moderator
*

Liczba postów: 8,708
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 2371 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 2,371.20
Post: #15
RE: Revlout opinie
Przez restrykcje UE, zmuszeni byli do ponownej weryfikacji swoich użytkowników. Zresztą nie dzieje się to tylko u nich... Ich biuro w Polsce ostatnio też poszukiwało nowych pracowników. Jednak nie radzę tam trzymać dużych sum, bo jest spore ryzyko, że mogą wprowadzić dodatkowe opłaty w przypadku przelewów.

Trochę pospamuje Rolleyes Gdyby ktoś nie miał jeszcze konta i karty Revolut, to można przetestować zupełnie za darmo rejestrując się z tego linku http://r.revolut.com/referral/tomaszv6k Lol

Oczywiście wymogiem jest weryfikacja i wpłacenie kwoty 20 pln, którą można wypłacić w każdej chwili.

A i bym zapomniał, pamiętajcie że niektóre banki pobierają dodatkowe prowizje za doładowanie kartą konta Revolut. Ostatnio była afera z Citi bankiem. I również widzą, że coraz więcej osób zaczyna omijać opłaty bankowe. Doładowując konto Revolut kartą Skrill, też zdarzały się problemy techniczne i pieniędzy często nie było na koncie i trzeba było to wyjaśniać z supportem.

BTW, ktoś miał okazję korzystać z tego ubezpieczenia za granicą? Byłem kiedyś na Litwie, ale żadne powiadomienie mi nie przyszło i do końca nie wiem jak to działa w praktyce.

[Obrazek: giphy.gif]
29-03-2019 13:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
migda009 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 76
Dołączył: Aug 2014
Reputacja: 6 +

Forum Gold: 30.00
Post: #16
RE: Revlout opinie
Witam, US ma wgląd do kont revolut?


Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

Chcesz zacząć grać w pokera? Pisz PW.
08-04-2019 11:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Lori Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 26
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 10 +

Forum Gold: 0.00
Post: #17
RE: Revlout opinie
migda009 Do każdego nie mają ale Revolut na wniosek US musi podać dane posiadacza i informacje na jego temat.

Lori, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2019.
08-04-2019 19:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
migda009 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 76
Dołączył: Aug 2014
Reputacja: 6 +

Forum Gold: 30.00
Post: #18
RE: Revlout opinie
(08-04-2019 19:14)Lori napisał(a):  @[migda009] Do każdego nie mają ale Revolut na wniosek US musi podać dane posiadacza i informacje na jego temat.
To tyczy się psc jak i skrila?

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

Chcesz zacząć grać w pokera? Pisz PW.
08-04-2019 19:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

Klin Offline
Super Moderator
*

Liczba postów: 8,192
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 4036 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 48.24
Post: #19
RE: Revlout opinie
(29-03-2019 13:52)MaLiN napisał(a):  Przez restrykcje UE, zmuszeni byli do ponownej weryfikacji swoich użytkowników. Zresztą nie dzieje się to tylko u nich... Ich biuro w Polsce ostatnio też poszukiwało nowych pracowników. Jednak nie radzę tam trzymać dużych sum, bo jest spore ryzyko, że mogą wprowadzić dodatkowe opłaty w przypadku przelewów.

Trochę pospamuje Rolleyes Gdyby ktoś nie miał jeszcze konta i karty Revolut, to można przetestować zupełnie za darmo rejestrując się z tego linku http://r.revolut.com/referral/tomaszv6k Lol

Oczywiście wymogiem jest weryfikacja i wpłacenie kwoty 20 pln, którą można wypłacić w każdej chwili.

A i bym zapomniał, pamiętajcie że niektóre banki pobierają dodatkowe prowizje za doładowanie kartą konta Revolut. Ostatnio była afera z Citi bankiem. I również widzą, że coraz więcej osób zaczyna omijać opłaty bankowe. Doładowując konto Revolut kartą Skrill, też zdarzały się problemy techniczne i pieniędzy często nie było na koncie i trzeba było to wyjaśniać z supportem.

BTW, ktoś miał okazję korzystać z tego ubezpieczenia za granicą? Byłem kiedyś na Litwie, ale żadne powiadomienie mi nie przyszło i do końca nie wiem jak to działa w praktyce.

Korzystałem, automatycznie po przekroczeniu granicy dostałem powiadomienie o aktywacji ubezpieczenia

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
20-04-2019 20:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.