| Autor | Wiadomość | ||||
|
DobryZiomeczek Początkujący Dołączył: 30 Sty 2009 Posty: 67 |
Witam ,temat załozony czysto z ciekawosci.
Ciekaw jestem ,ile ludziom udało sie już zarobic przez neta , kto na czym i ile :) Ja na uploadowaniu plików jakieś 3300+ zł |
||||
|
|||||
|
Pakula Maniak Wiek: 23 Dołączył: 09 Wrz 2007 Posty: 244 Skąd: Pomorskie |
3300zł jasne ;p
|
||||
|
|||||
|
Uploading.com :
SharedImages : (płatny serwer do skrinów ,płaci za wyświetlenia jpg)
1079 $ , do tego jeszcze 20$ z HotFile i nie wypłacone 20 euro na RS. |
||||
|
|||||
|
i co w miesiąc tyle zarabiasz ? jest to niemożliwe
|
||||
|
|||||
|
Weź sie ogarnij i następnym razem nim coś napiszesz, pomyśl 3 razy. Przy każdej wypłacie masz date. |
||||
|
|||||
|
Wzajemnie ... Za dużo wypiłem i nie zauważyłem daty
Jeśli masz coś do mnie napisz na PW i nie zaśmiecaj tematu takimi tekstami jak: ''weź się ogarnij'' jest nie na miejscu nie mam zamiaru z Tobą wchodzic w jakiś konflikt tekstowy (bo szkoda mi na Ciebie czasu) do którego jak widzę dążysz za długo już siedzę na tym forum i takie teksty jak twoje mnie wcale nie ruszają, jeśli forumowiczom chcesz zaimponowac swoją głupotą to załóż swoje forum i tam możesz robic co Ci się podoba. Myslę, że nikogo to nie obchodzi kto ile zarabia ;p Ale chyba już był taki temat ale moge się mylic |
||||
|
|||||
|
Dziecko drogie ,ile Ty masz lat ? To ja zaśmiecam ten temat czy Ty ? Sam zacząłeś totalnie niepotrzebną dyskusje od jakiegoś jasne ,to Ci udowodniłem swoje zarobki ,proste i logiczne. Nie pisz tu nic wiecej ,proszę. |
||||
|
|||||
|
Kolejny twój post który obraża drugą osobę i nie wnosi nic do tematu tylko skupiasz się na mnie
Gdybyś był inteligenty to byś się zorientował, że u mnie pod avatarem jest informacja ile mam lat
Nie odbiegając od tematu to jeśli chcielibyście wiedziec to moje zarobki na miesiąc nie przekraczają 2.000 zł Ale nasza firma się powoli rozkręca. Wiadomo kokosów od razu nie ma. A zajmujemy się tworzeniem stron |
||||
|
|||||
|
Tak widziałem ,tylko wnioskując po Twoich postach można by przypuszczac że masz ok 16.Ale ok ,whatever. Życze powodzenia w rozkręcaniu firmy i pozdrawiam serdecznie |
||||
|
|||||
Boro! ![]() Pochwał: 1 Wiek: 17 Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 1897 Skąd: Radom |
Pakula takie zarobki są możliwe na uploading więc nie ma co się napinać
|
||||
|
|||||