VanKosiara - dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: VanKosiara - dziennik pracy (/Temat-VanKosiara-dziennik-pracy-71145) |
RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 07-02-2014 00:33 (07-02-2014 00:11)ELdollaro napisał(a): Kiedy odezwiesz się na gygy? U mnie też dużo leadów i same słabe Dzisiaj dopiero o 21 wbiłem więc nie miałem czasu. RE: VanKosiara - dziennik pracy - pietruch78 - 07-02-2014 21:31 bogacz normalnie RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 09-02-2014 00:23 Rozdział 9
Dzień Siódmy - Ósmy: PPA Wczoraj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie T2 + Indeksowanie 24/h na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Napisanie nowego posta ¦ Zgłoszenie ~300 linków w Disavow Tool ¦ Nadanie poprawie w projekcie GSA ¦ Wrzucenie filmu na YT Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie T1 + Indeksowanie 24/h na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Zrobienie hacka w VB Kod: Today's earnigs $16.18 Kod: Yesterday's earnigs $29.06 Kod: Month's earnings $183/600 Dzień uratowała Holandia za $22 Trochę lepiej względem wczorajszego dnia. No ale nadal nie jest super, filmów co raz więcej - progresu żadnego. Mam nadzieje, że za parę dni usunięte bad linki dadzą swój efekt i algorytm mnie polubi. W przyszłości chyba będę kupował narzędzia do sprawdzania linków. Jak przychodzi wypłata to chyba zakupię GSA Captcha Breaker ale pomyślę jeszcze o tym. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. Ktoś gra w gry serii Touhou? RE: VanKosiara - dziennik pracy - ELdollaro - 09-02-2014 01:14 fajnie 223 kliki 16$. Denerwujesz mnie RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 09-02-2014 22:31 Rozdział 9
Dzień Dziewiąty: PPA Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie T2 + Indeksowanie 24/h na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Napisanie posta na nowym blogu + ping + update mapy witryn ¦ Kod: Today's earnigs $14.04 Kod: Yesterday's earnigs $16.18 Kod: Month's earnings $197/600 Ostatnio bardzo śmieciowe leady wchodzą no ale co poradzisz.. Takie kraje, wyższych nie mają. Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 11-02-2014 22:57 Rozdział 9
Dzień Dziesiąty - Jedenasty: PPA Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie + Indeksowanie 24/h na VPS ¦ Mocniejsze promowanie filmów ¦ Zabawa z wklejkami ale żadnej nie zrobiłem ¦ Upload nowego filmu na YT ¦ Flagowanie skopiowanych filmów ¦ Co jeszcze robiłem, jakieś drobne rzeczy ale jak zawsze zapomnę. Dzisiaj: ¦ Zbieranie pkt na promo filmów ¦ Linkowanie T2 + Indeksowanie 24/h na VPS ¦ Promowanie filmów ¦ Zrobienie bloga w VB ¦ Reupload padniętego filmu ¦ Flagowanie skopiowanych filmów (głupie śmiecie ) Kod: Today's earnigs $17.99 Kod: Yesterday's earnigs $17.66 Kod: Month's earnings $233/600 Heh.. Komedia. Staram się promować co raz bardziej lepiej, co raz bardziej jakościowo a klików, leadów co raz mniej. Na szczęście często ratują mnie stawki - dzisiaj ~8$ z Szwajcarii. Jutro chyba zrobię drugi projekt do GSA T2 (może się skuszę na T3) lecz do nowego bloga. Ogółem dzisiaj mam słaby humor i chęć do pracy. Zrobiłbym coś produktywnego, lecz nie wiem co i jak Pozdrawiam oraz zapraszam do śledzenia moja dziennika. RE: VanKosiara - dziennik pracy - ELdollaro - 11-02-2014 23:17 Cytat:Ogółem dzisiaj mam słaby humor i chęć do pracy. Mam to samo RE: VanKosiara - dziennik pracy - buKKa2 - 12-02-2014 02:02 kosiarka :x wróciłem! hahaha xd ale widze jak mnie nie było to zmiany zmiany zmiany u ciebie nic sie nie chwaliłeś RE: VanKosiara - dziennik pracy - vankosiara - 12-02-2014 16:00 (12-02-2014 02:02)buKKa2 napisał(a): kosiarka :x wróciłem! hahaha xd ale widze jak mnie nie było to zmiany zmiany zmiany u ciebie nic sie nie chwaliłeś Nie chwaliłem się bo gdzieś zagubiłem Twoje gg Pamiętam jeszcze czasy ilock jak Ci tyłek trułem o pomoc RE: VanKosiara - dziennik pracy - buKKa2 - 13-02-2014 00:27 masz stare gg? napisałem właśnie jak nie wal na pw z nr gg |