Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poradnik Skrypt do freebitco.in
Autor Wiadomość
TheBot Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 95
Dołączył: Sep 2015
Reputacja: 5 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 0.00
Post: #131
RE: Skrypt do freebitco.in
@jejkop
Nie wiem za bardzo co masz na myśli "sesja nie wygasła bo strona dopiero co odświeżona" ...
W moim przypadku komunikat "Captcha is incorrect or has expired. Please try again." pojawiał się wtedy gdy oczekiwanie na rozwiązanie captcha był za długi .

Nie da, to się parasola w d... otworzyć...
AddMeFast Bot : https://www.youtube.com/watch?v=qVHLcQp3...e=youtu.be
04-18-2018 12:19
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
vasili Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Mar 2017
Reputacja: 5 +

Forum Gold: 0.00
Post: #132
RE: Skrypt do freebitco.in
Chciałem podziękować jejkop za to, że specjalnie dla mnie zrobił bota pod wersje frameworka 4.5. Nie wiem ile było z tym roboty, ale chwała Ci za to Smile
Wszystko działa

vasili, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2017.
04-19-2018 20:35
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xdax1 Online
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,091
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 451 +

Forum Gold: 62.00
Post: #133
RE: Skrypt do freebitco.in
jejkop

Potrzebna chyba aktualizacja, bo coś od dzisiaj w nocy nie działa Sad
(używam 2captcha)

Cały czas:
[Obrazek: qYiWSbo.png]

Wszystko oczywiście mam tak samo jak było, środki są...

Zarabiaj AUTOMATYCZNIE (BOT) -> KLIKNIJ TUTAJ <-
[Obrazek: sygna.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-04-2018 12:46 przez xdax1.)
05-04-2018 12:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zaperr44 Offline
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,037
Dołączył: May 2015
Reputacja: 260 +

Forum Gold: 85.55
Post: #134
RE: Skrypt do freebitco.in
Ja w ogóle żadnej wersji imacros nie mogę zainstalowac bo jest napisane "ten dodatek jest niezgodny z twoją wersją" Sad
05-04-2018 15:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pablo12 Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 166
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 13 +

Forum Gold: 50.00
Post: #135
RE: Skrypt do freebitco.in
bronią się przed botami,pewnie zaktualizowali stronke

pablo12, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
05-04-2018 18:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

TheBot Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 95
Dołączył: Sep 2015
Reputacja: 5 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 0.00
Post: #136
RE: Skrypt do freebitco.in
(05-04-2018 15:30)Zaperr44 napisał(a):  Ja w ogóle żadnej wersji imacros nie mogę zainstalowac bo jest napisane "ten dodatek jest niezgodny z twoją wersją" Sad

Pobierz wersję portable przeglądarki z którą działała wtyczka iMacros , nie jestem pewien , ale coś w wersji firefox 47 chyba ....

Nie da, to się parasola w d... otworzyć...
AddMeFast Bot : https://www.youtube.com/watch?v=qVHLcQp3...e=youtu.be
05-04-2018 19:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
x234 Offline
Świeżak
*

Liczba postów: 8
Dołączył: May 2018
Reputacja: 0 +

Forum Gold: 0.00
Post: #137
RE: Skrypt do freebitco.in
(04-03-2018 23:32)TheBot napisał(a):  
(04-03-2018 22:23)jejkop napisał(a):  Przy logowaniu są jedynie uzupełniane pola formularza i captcha nie jest wtedy potrzebna.

Po zalogowaniu w kodzie strony zawsze znajdzie się znacznik "g-recaptcha" więc nie będzie też z tym problemu.

W folderze z aplikacją jest plik logów. Zerknij do niego i sprawdź na jakie błędy ewentualnie się pojawiają. Możesz też przesłać go do mnie i sprawdzę na czym polega problem u Ciebie.

Bot w ogóle nie klika w button login Sad
Cytat:2018/04/04 00:27:00: Start!
2018/04/04 00:27:02: Error! Get points and BTC balance: Określony argument jest spoza zakresu prawidłowych wartości.
Nazwa parametru: index!

2018/04/04 00:27:02: Error! Check status for new Roll: Nie można wykonać wiązania w czasie wykonania na pustym odwołaniu.!
2018/04/04 00:27:02: Error! Check status for new Roll: Nie można wykonać wiązania w czasie wykonania na pustym odwołaniu.!

2018/04/04 00:27:02: Error! Check status for new Roll: Nie można wykonać wiązania w czasie wykonania na pustym odwołaniu.!
2018/04/04 00:27:02: Error! Check status for new Roll: Nie można wykonać wiązania w czasie wykonania na pustym odwołaniu.!

Mam identyczne logi na tej wersji aplikacji. W kółko tylko jest odświeżana strona. Loguje jedynie do serwisu, potem odświeża co chwila i nic poza tym. Nowsze wersje też próbowałem i nie działają. Nie sprawdzałem tylko tych ostatnich z płatnym pobieraniem bo nie mam konta premium. Zatem jest już nas dwóch Smile . U mnie też windows 7 64bit (działający na wirtualnej maszynie).
05-24-2018 07:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
 
Poradnik
 Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
H_Brunner 155 29,742 06-01-2018 17:52
Ostatni post: x234
  Scrypt do freebitco.in szeq00 8 1,322 05-09-2018 14:52
Ostatni post: pablo12
Tongue
Poradnik
 Skrypt do timebuxs
zarobki11 2 541 04-02-2018 15:48
Ostatni post: zarobki11
Lightbulb
Poradnik
 ojooo wad skrypt
zarobki11 8 995 03-31-2018 17:12
Ostatni post: zarobki11
Star
Poradnik
 Zarabiaj na PPI - filmy, seriale, streamy i inne [Skrypt]
Klin 59 19,273 12-01-2016 10:34
Ostatni post: Lukasio

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.