Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z szablonem
Autor Wiadomość
zbuntowany1916 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 57
Dołączył: May 2017
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #1
Problem z szablonem
Siemanko, postawiłem sobie stronkę i kupiłem LP z themeforest, zainstalowałem go, aktywowałem, ale praktycznie nic tam nie ma. Pewnie to jest banalnie proste i coś zrobiłem źle, ale wcale nie przypomina tego LP z demo na themeforest. Czy ktoś mógłby za kilka srebrników pomóc? Smile

zbuntowany1916, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-14-2017 23:48 przez zbuntowany1916.)
12-14-2017 23:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
precell Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 743
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 180 +

Forum Gold: 70.00
Post: #2
RE: Problem z szablonem
(12-14-2017 23:47)zbuntowany1916 napisał(a):  Siemanko, postawiłem sobie stronkę i kupiłem LP z themeforest, zainstalowałem go, aktywowałem, ale praktycznie nic tam nie ma. Pewnie to jest banalnie proste i coś zrobiłem źle, ale wcale nie przypomina tego LP z demo na themeforest. Czy ktoś mógłby za kilka srebrników pomóc? Smile

Podrzuć linka do tego szablonu na PW.

[Obrazek: wp-script-full-banner.gif]
TANIE VPS-y z Windows http://clkmein.com/qOzuvt
12-15-2017 00:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vocus Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 0.00
Post: #3
RE: Problem z szablonem
Tak to już jest z szablonami WP Smile i chyba każdy początkujący użytkownik Wordpressa rozczarowuje się kiedy instaluje swój wymarzony theme z oficjalnego repozytorium czy z innej strony i o dziwo szablon już nie wygląda tak pięknie Smile . Sprawa z Themeforest jest o tyle prostsza że większość z nich posiada demo content które musisz zaimportować do Wordpressa [Narzędzia -> Import -> WordPress/Uruchom Importer] Wybierasz ścieżkę do pliku .xml klikasz w button Wyślij plik na serwer i zaimportuj go i już. Po zakończonej operacji Wordpress powiadomi Cięm że wszystkie pliki zostały zaimportowane Smile teraz szablon powinien wyglądać tak samo jak na Themeforest.

Możesz też wspomóc się za pomocą tej wtyczki
Kod:
https://pl.wordpress.org/plugins/one-click-demo-import/

vocus, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-15-2017 11:42 przez vocus.)
Glosy: zbuntowany1916 (+1)
12-15-2017 11:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hosezbsk Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 586
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 131 +

Galeria Wygranych: Tutaj
Forum Gold: 128.00
Post: #4
RE: Problem z szablonem
Musisz pluginy zainstalować kolego Smile

http://2wojnaswiatowawobiektywie.pl
Glosy: zbuntowany1916 (+1)
12-15-2017 13:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zbuntowany1916 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 57
Dołączył: May 2017
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #5
RE: Problem z szablonem
(12-15-2017 11:38)vocus napisał(a):  Tak to już jest z szablonami WP Smile i chyba każdy początkujący użytkownik Wordpressa rozczarowuje się kiedy instaluje swój wymarzony theme z oficjalnego repozytorium czy z innej strony i o dziwo szablon już nie wygląda tak pięknie Smile . Sprawa z Themeforest jest o tyle prostsza że większość z nich posiada demo content które musisz zaimportować do Wordpressa [Narzędzia -> Import -> WordPress/Uruchom Importer] Wybierasz ścieżkę do pliku .xml klikasz w button Wyślij plik na serwer i zaimportuj go i już. Po zakończonej operacji Wordpress powiadomi Cięm że wszystkie pliki zostały zaimportowane Smile teraz szablon powinien wyglądać tak samo jak na Themeforest.

Możesz też wspomóc się za pomocą tej wtyczki
Kod:
https://pl.wordpress.org/plugins/one-click-demo-import/

Dzięki Ci bardzo, ale przed tym powinienem zainstalować cały szablon w .zip czy wystarczy zaimportować ten demo content? Smile

zbuntowany1916, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
12-18-2017 01:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vocus Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 0.00
Post: #6
RE: Problem z szablonem
(12-18-2017 01:18)zbuntowany1916 napisał(a):  
(12-15-2017 11:38)vocus napisał(a):  Tak to już jest z szablonami WP Smile i chyba każdy początkujący użytkownik Wordpressa rozczarowuje się kiedy instaluje swój wymarzony theme z oficjalnego repozytorium czy z innej strony i o dziwo szablon już nie wygląda tak pięknie Smile . Sprawa z Themeforest jest o tyle prostsza że większość z nich posiada demo content które musisz zaimportować do Wordpressa [Narzędzia -> Import -> WordPress/Uruchom Importer] Wybierasz ścieżkę do pliku .xml klikasz w button Wyślij plik na serwer i zaimportuj go i już. Po zakończonej operacji Wordpress powiadomi Cięm że wszystkie pliki zostały zaimportowane Smile teraz szablon powinien wyglądać tak samo jak na Themeforest.

Możesz też wspomóc się za pomocą tej wtyczki
Kod:
https://pl.wordpress.org/plugins/one-click-demo-import/

Dzięki Ci bardzo, ale przed tym powinienem zainstalować cały szablon w .zip czy wystarczy zaimportować ten demo content? Smile

Tak jak najbardziej Smile jako pierwszy instalujesz szablon pozniej importujesz demo content z mojego opisu. Jeszcze punkt o ktorym wspomnial kolega wyzej. Jesli szablon wymaga doinstalowania pluginow, to je tez musisz zainstalowac. Przynajmiej te wymagane.

vocus, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
Glosy: zbuntowany1916 (+1)
12-18-2017 13:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zbuntowany1916 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 57
Dołączył: May 2017
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #7
RE: Problem z szablonem
Cytat:Tak jak najbardziej Smile jako pierwszy instalujesz szablon pozniej importujesz demo content z mojego opisu. Jeszcze punkt o ktorym wspomnial kolega wyzej. Jesli szablon wymaga doinstalowania pluginow, to je tez musisz zainstalowac. Przynajmiej te wymagane.

Importowałem demo content, poinstalowałem wszystkie potrzebne pluginy, które sie wyświetliły, że są potrzebne, stworzyłem menu w "wygląd" -> "menu" i niby jak wejdę w "strony" to są te wszystkie kategorie, ale jak wezmę podgląd szablonu to nadal kicha.

zbuntowany1916, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
12-18-2017 15:49
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vocus Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 0.00
Post: #8
RE: Problem z szablonem
Ok, jeśli zrobiłeś wszystko poprawnie to włącz sobie ten szablon, wejdź do Personalizacja i zmień ustawienia w sekcji Ustawienia strony głównej
na takie Strona główna wyświetla -> statyczną stronę oraz z listy Strona główna wybierz stronę odpowiedzialną za wyświetlenie strony głównej zazwyczaj jest to home lub coś podobnego.

Możesz ustawić to także w panelu admina w sekcji Ustawienia -> Czytanie

vocus, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-18-2017 17:09 przez vocus.)
12-18-2017 17:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zbuntowany1916 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 57
Dołączył: May 2017
Reputacja: 1 +

Forum Gold: 0.00
Post: #9
RE: Problem z szablonem
(12-18-2017 17:07)vocus napisał(a):  Ok, jeśli zrobiłeś wszystko poprawnie to włącz sobie ten szablon, wejdź do Personalizacja i zmień ustawienia w sekcji Ustawienia strony głównej
na takie Strona główna wyświetla -> statyczną stronę oraz z listy Strona główna wybierz stronę odpowiedzialną za wyświetlenie strony głównej zazwyczaj jest to home lub coś podobnego.

Możesz ustawić to także w panelu admina w sekcji Ustawienia -> Czytanie

Zrobiłem to, niby coś się pojawiło więcej w podglądzie, ale po pierwsze, nie wszystko, a po drugie, wygląda to tak jakby było masę błędów w kodzie. Mógłbyś mi to ogarnąć za kilka srebrników i powiedzieć co zrobiłem źle i jak powinienem to zrobić? Smile

zbuntowany1916, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
12-19-2017 17:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

vocus Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 53
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 0.00
Post: #10
RE: Problem z szablonem
Podaj mi nazwe szablonu to postaram sie temu przyjrzeć u siebie

vocus, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
12-19-2017 17:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z szablonem turos 9 1,277 04-24-2016 17:24
Ostatni post: turos
  Problem z szablonem mcraft 4 1,065 03-18-2016 12:12
Ostatni post: mcraft

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.