Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
» Usunięcie kilku podelementów motywu dooplay
Autor Wiadomość
Hoolig4n Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 833
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 457 +

Forum Gold: 74.00
Post: #1
Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
Cześć. Na swojej stronie używam motywu o nazwie Dooplay. Pojawia się pewna kwestia, z którą nie mogę sobie samemu poradzić. Chodzi o to, że na stronie głównej mamy kilka "kategorii". Są to: filmy, seriale, TV Shows itd. Chciałbym, by została tylko sekcja "movies", którą spolszczyłem w ustawieniach motywu na "filmy", a to co widać na screenie poniżej- chcę usunąć.

[Obrazek: fc8d4284a795b.png]


Znalazłem w edytorze w pliku home.php coś takiego:

[Obrazek: e3cad881cd8da.png]

Po usunięciu tych elementów w edytorze- na stronie nic się nie zmienia. Niestety sekcje "Seasons", "Episodes", "TV Shows" dalej są widoczne. Ktoś ma pytanie jak je trwale usunąć? Pozdrawiam.

[Obrazek: sygna.jpg]
05-26-2018 01:29
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
precell Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 772
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 203 +

Forum Gold: 70.00
Post: #2
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
Ale z Ciebie dzban Tongue

Homepage ---> Ustawienia

I tam sobie włączasz/wyłączasz poszczególne moduły na stronie głównej ;-)

[Obrazek: wp-script-full-banner.gif]
TANIE VPS-y z Windows http://clkmein.com/qOzuvt
Glosy: PremAccHack (0)
05-26-2018 08:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hoolig4n Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 833
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 457 +

Forum Gold: 74.00
Post: #3
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
Precellku kochany- jakby to takie proste było, to bym na forum nie pytał 1

Nigdzie tam nie ma czegoś takiego Big Grin mogę sobie co najwyżej odnośnik zmienić

[Obrazek: sygna.jpg]
05-26-2018 11:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TheKing Online
Aktywny
*

Liczba postów: 136
Dołączył: Mar 2018
Reputacja: 21 +

Forum Gold: 80.00
Post: #4
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
(05-26-2018 11:31)Hoolig4n napisał(a):  Precellku kochany- jakby to takie proste było, to bym na forum nie pytał 1

No to słaby nulled, coś takiego musi być.

TheKing, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 1018.
05-26-2018 12:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
precell Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 772
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 203 +

Forum Gold: 70.00
Post: #5
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
PremAccHack dzięki za neutrala impreza

Wracając do tematu ;-)
[Obrazek: dooplay.jpg]

Wersja motywu 2.1.3.96. Oczywiście posiadam licencję, jak by ktoś pytałCool

[Obrazek: wp-script-full-banner.gif]
TANIE VPS-y z Windows http://clkmein.com/qOzuvt
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-26-2018 12:32 przez precell.)
Glosy: Hoolig4n (+1), PremAccHack (+1)
05-26-2018 12:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hoolig4n Offline
Forumowy Fanatyk
*

Liczba postów: 833
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 457 +

Forum Gold: 74.00
Post: #6
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
(05-26-2018 12:31)precell napisał(a):  @[PremAccHack] dzięki za neutrala impreza

Wracając do tematu ;-)
[Obrazek: dooplay.jpg]

Wersja motywu 2.1.3.96. Oczywiście posiadam licencję, jak by ktoś pytałCool

No to czas kupić licencje pokerface Dzięki precell za screena Big Grin

[Obrazek: sygna.jpg]
05-26-2018 13:05
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PremAccHack Niedostępny
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,388
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 575 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 76.67
Post: #7
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
Pewnie licencji nie ma dlatego tak jest. A tak troszkę związane z tematem precell wiesz może jak pozbyć się informacji w stopce " Zbudowany za pomocą Storefront i WooCommerce" szukałem w pliku z szablonem ale nie ma bezpośredniego tekstu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-26-2018 13:07 przez PremAccHack.)
05-26-2018 13:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
plascadeine Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 149
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 53 +

Forum Gold: 2.00
Post: #8
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
Edytowałeś footer.php?

[Obrazek: Xv6CQb1.png]
05-26-2018 13:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
precell Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 772
Dołączył: Dec 2013
Reputacja: 203 +

Forum Gold: 70.00
Post: #9
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
(05-26-2018 13:07)PremAccHack napisał(a):  Pewnie licencji nie ma dlatego tak jest. A tak troszkę związane z tematem @[precell] wiesz może jak pozbyć się informacji w stopce " Zbudowany za pomocą Storefront i WooCommerce" szukałem w pliku z szablonem ale nie ma bezpośredniego tekstu.

"What The File" i jedziesz z tematem.
https://pl.wordpress.org/plugins/what-the-file/

Ale najpierw sprawdź jak wspomniał plascadeine footer.php

[Obrazek: wp-script-full-banner.gif]
TANIE VPS-y z Windows http://clkmein.com/qOzuvt
05-26-2018 13:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pani Ania
Prawa reka Admina


Liczba postów: 997
Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777


A ja polecam sprawdzic:

PremAccHack Niedostępny
Uzależniony
*

Liczba postów: 1,388
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 575 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 76.67
Post: #10
RE: Jak usunąć elementy motywu Dooplay?
W footer.php nie ma tego właśnie.


Kod:
<?php
/**
* The template for displaying the footer.
*
* Contains the closing of the #content div and all content after
*
* @package storefront
*/

?>

        </div><!-- .col-full -->
    </div><!-- #content -->

    <?php do_action( 'storefront_before_footer' ); ?>

    <footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo">
        <div class="col-full">

            <?php
            /**
             * Functions hooked in to storefront_footer action
             *
             * @hooked storefront_footer_widgets - 10
             * @hooked storefront_credit         - 20
             */
            do_action( 'storefront_footer' ); ?>

        </div><!-- .col-full -->
    </footer><!-- #colophon -->

    <?php do_action( 'storefront_after_footer' ); ?>

</div><!-- #page -->

<?php wp_footer(); ?>

</body>
</html>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-26-2018 14:08 przez PremAccHack.)
05-26-2018 14:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Poszukuję odpowiedniego motywu ooxoo 3 316 06-09-2018 12:03
Ostatni post: ooxoo
Brick Cache a dynamiczne elementy szablonu precell 3 305 06-01-2018 13:58
Ostatni post: precell
  Jak usunąć "Related posts"? radek0389 1 273 05-08-2018 19:40
Ostatni post: radek0389
  Szukam motywu "Vlog" Hoolig4n 4 471 04-12-2018 22:51
Ostatni post: Hoolig4n
  [SZUKAM] Motywu Fast Food rousen 4 891 09-08-2017 13:52
Ostatni post: rousen

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.