Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak ustawić żeby nie było podstron w portfolio
» Problem z darmowym szablonem Pure Free Portfolio
Autor Wiadomość
Pakula Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 560
Dołączył: Sep 2007
Reputacja: 24 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 0.00
Post: #1
Jak ustawić żeby nie było podstron w portfolio
Mam ustawiony darmowy szablon w wordpressie o nazwie: Pure Free Portfolio
I teraz wyświetla mi się na stronie głównej tylko 10 ostatnich projektów, a na dole mam już podstrony < 1 l 2 > , a chciałbym żeby nie tworzyły sie podstrony tylko żeby wszystkie projekty pokazywały się na głównej.

Tak to wygląda:

[Obrazek: 6cf7d7601b048b2c.png]


A tak wyglądają ustawienia czytania:

[Obrazek: 7a323be1560ceb39.png]


Wie ktoś może jak to zrobić? Rolleyes

Temat można zamknąć problem rozwiązany może komuś się przydać to napiszę:
Wchodzimy w Kokpit > Edytuj stronę startową > Zjeżdżamy na sam dół i edytujemy Portfolio, następnie w polu o nazwie: Items per page (Put the number of the items to load on the page) wpisujemy ilość projektów jakie chcemy, żeby się pojawiło Smile

Projektowanie logotypów, layoutów...
eLoga.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-22-2017 13:16 przez Pakula.)
Glosy: Hopekk94 (+1)
12-19-2017 14:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzić:
patttson Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 639
Dołączył: Mar 2016
Reputacja: 170 +

Forum Gold: 35.01
Post: #2
RE: Jak ustawić żeby nie było podstron w portfolio
Może pogrzeb w kodzie Big Grin
12-19-2017 15:46
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
vocus Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 51
Dołączył: Nov 2016
Reputacja: 14 +

Forum Gold: 0.00
Post: #3
RE: Jak ustawić żeby nie było podstron w portfolio
Może to ?

Kod:
https://connekthq.com/plugins/ajax-load-more/

vocus, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
12-19-2017 17:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pakula Offline
Stały Bywalec
*

Liczba postów: 560
Dołączył: Sep 2007
Reputacja: 24 +

Odznaczenia:

(Zobacz Odznaczenia)
Poziom:
Forum Gold: 0.00
Post: #4
RE: Jak ustawić żeby nie było podstron w portfolio
Temat można zamknąć problem rozwiązany może komuś się przydać to napiszę:
Wchodzimy w Kokpit > Edytuj stronę startową > Zjeżdżamy na sam dół i edytujemy Portfolio, następnie w polu o nazwie: Items per page (Put the number of the items to load on the page) wpisujemy ilość projektów jakie chcemy, żeby się pojawiło Smile

Projektowanie logotypów, layoutów...
eLoga.pl
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-22-2017 13:16 przez Pakula.)
12-22-2017 13:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zrobienie sklepu z portfolio lolek95 7 601 12-11-2015 21:37
Ostatni post: kazik0o
  Jak dodać kategorię Portfolio? Pakula 5 697 09-02-2015 10:47
Ostatni post: nitram
  Jak ustawić polskie znaki? Wczytuje mi inną czcionką davidek00 8 614 10-24-2014 21:57
Ostatni post: davidek00

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek:



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.