Wybierz Styl:
Forum o zarabianiu przez Internet !
Witaj serdecznie forum o zarabianiu Zarabiam.com

Witaj, nie przypadkiem odwiedziłeś największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Jednoczymy ludzi pragnących zarabiać przez internet, nauczysz się tutaj czym jest praca w domu. Wielu ludzi, zwłaszcza młodego pokolenia, poszukuje źródła zarobku w sieci. Dlatego też praca w domu przez internet może się okazać bardzo dobrym i wygodnym źródłem dochodu. W czasach, gdy trudno jest o jakąkolwiek pracę nawet dla ludzi z wyższym wykształceniem, zarabianie przez internet stało się poważną alternatywą. Z tego też powodu praca przez internet staje się coraz większą częścią rynku, dlatego też każdy, kto zastanawia się jak łatwo zarobić pieniądze, jest w tym przypadku niejako automatycznie nakierowywany na poszukiwanie w sieci, gdzie wyciągamy pomocną dłoń.

Zarejestruj się bezpłatnie na forum dyskusyjnym! Oto niektóre z przywilejów:

  • Zakładaj nowe wątki oraz aktywnie w nich uczestnicz,
  • Odblokuj możliwość pisania na Shoutboxie (czat),
  • Ogranicz ilość wyświetlanych reklam,
  • Zdobywaj odznaczenia oraz reputacje,
  • Odblokuj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
  • Uzyskaj dostęp do galerii zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
  • Spersonalizuj swój prywatny profil,
  • Uczestnicz w forumowych konkursach,
  • Zdobądź doświadczenie w zarabianiu przez internet - pomoże Ci w tym społeczność zarabiająca w sieci od lat,
  • Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych, dowiesz się więcej o ePłatnościach,
  • Wykorzystaj wiedzę merytoryczną zawartą w tematach Naszych użytkowników, aby zarabianie w domu stało się nadzwyczajnie proste,
  • Korzystaj z darmowej pomocy prawnej,
  • Dowiedz się gdzie otrzymasz darmowe upominki, gadżety oraz próbki.
  • Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
Praca w domu? Teraz to możliwe! Zarejestruj się, a dowiesz się na czym polega zarabianie przez internet!



Zapraszamy na Nasze Serwery Minecraft oraz Serwer Minecraft


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poradnik Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Autor Wiadomość
mrspiryt Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 119
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 44 +

Forum Gold: 2.00
Post: #11
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Próbował ktoś grać na tej stronie na ruletce ? Ja w 30 min zrobiłem +300000 ale jak na złość 11x kolor wpadł... opłaca się wchodzić z większą kwotą klikając małe bety ?

mrspiryt, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
10-24-2016 12:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Online
Forumowy Maniak


Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712

Poziom ostrzezen: 0%
Forum Gold: 215.61 [Dotacja]

A ja polecam sprawdzic:
borahopie Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 55
Dołączył: Mar 2016
Reputacja: 7 +

Forum Gold: 0.00
Post: #12
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Fajny poradnik Big Grin Reput leci!!Big Grin

[Obrazek: RPT31135252A]
10-24-2016 12:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
H_Brunner Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 137
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 23 +

Forum Gold: 0.00
Post: #13
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
(10-24-2016 09:49)shymon napisał(a):  Pograłem w ten sposób chwilę a teraz mam: "Sorry, this IP address has been blocked from playing the FREE PLAY game. You may continue to use the rest of the website as normal."
Mam zmienne IP jednak jego zmiana nie rozwiązuje problemu. Wygląda to więc jak blokada konta a nie adresu.

Na szybko obstawiałbym:

1. Miałeś telefon podwieszony pod domowy router, więc wbiłeś z tym samym ipkiem
2. Po prostu pomyliłeś konta

Doję ten faucet w ten sposób od 4+ tygodni z 3 kont, bo jeszcze netbooka w pracy trzymam 24/7 i żadnych problemów nie miałem.

H_Brunner, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2016.
10-24-2016 13:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
axelunio Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 159
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 53 +

Forum Gold: 1.00
Post: #14
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
(10-24-2016 13:27)H_Brunner napisał(a):  
(10-24-2016 09:49)shymon napisał(a):  Pograłem w ten sposób chwilę a teraz mam: "Sorry, this IP address has been blocked from playing the FREE PLAY game. You may continue to use the rest of the website as normal."
Mam zmienne IP jednak jego zmiana nie rozwiązuje problemu. Wygląda to więc jak blokada konta a nie adresu.

Na szybko obstawiałbym:

1. Miałeś telefon podwieszony pod domowy router, więc wbiłeś z tym samym ipkiem
2. Po prostu pomyliłeś konta

Doję ten faucet w ten sposób od 4+ tygodni z 3 kont, bo jeszcze netbooka w pracy trzymam 24/7 i żadnych problemów nie miałem.

Twoje konto zostało zbanowane, inna jest informacja jeśli użyłby tego IP na innym koncie w darmowym losowaniu. Używam swoje 2 konta ponad rok, z większymi/mniejszymi przerwami z różnych IP, lecz zawsze były to odległości, które można pokonać przy użyciu środku transportu w przeciągu danego czasu. W sobotę testowałem stronę jakby działała pod Torem. W niedziele konto została już zbanowane, na dane konto logowałem się maksymalnie 3 razy, lecz za każdym razem z innym IP (USA, Belgia, USA). Może konto dalej by istniało jeśli logowałbym się ciągle na jednym IP. (zawarte wnioski są tylko i wyłącznie moją teorią)

Skup przedmiotów CS:GO (skrzynki, skin'y, klucze)
klikam: freebitco.in
beefighters.com
10-24-2016 14:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Maro Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 276
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 36 +

Forum Gold: 11.00
Post: #15
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Pytanie za 100 pkt Tongue

Jak zmienić konta Smile
tzn. na komp mam konto 1 a na tel 2.
I teraz chce aby bylo tak:
komp 2 a tel 1. Jak wyloguje sie na jednym a zaloguje sie na drugim to sie połapią ze wymiana nastąpiła...
W sumie zacząłem dopiero drugi dzień. Moze oplaca sie usunąć konta i założyć od nowa?

Maro, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2013.
10-24-2016 22:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
H_Brunner Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 137
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 23 +

Forum Gold: 0.00
Post: #16
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Powiew wprost: mam dokładnie taką samą sytuację: nie to konto na telefonie. Postanowiłem nie ryzykować tylko się przyzwyczaić Wink
Na CetoBeto za próbę takiej podmianki miałem bana. Na szczęście tam daje automat, na 48h.

H_Brunner, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2016.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-24-2016 23:01 przez H_Brunner.)
10-24-2016 22:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Miczek Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 161
Dołączył: Nov 2011
Reputacja: 2 +

Forum Gold: 10.00
Post: #17
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
@H_Brunner

Klikasz 24/7 z 3 kont?

Miczek, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2011.
10-24-2016 23:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
gosc123456 Offline
Początkujący
*

Liczba postów: 78
Dołączył: Mar 2016
Reputacja: 9 +

Forum Gold: 0.00
Post: #18
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
Można podłączyć jeden portfel BTC pod kilka kont? Czy dla każdego konta muszę zakładać nowy portfel? Mam w domu kilka urządzeń, a każdy o innym IP.. Smile

gosc123456, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
10-24-2016 23:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamcio99922 Offline
Bywalec
*

Liczba postów: 326
Dołączył: Oct 2015
Reputacja: 112 +

Forum Gold: 0.01
Post: #19
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
W każdym portfelu Bitcoin możesz sobie wygenerować kilka adresów. Każdy jest i tak inny.

(10-24-2016 23:31)gosc123456 napisał(a):  Można podłączyć jeden portfel BTC pod kilka kont? Czy dla każdego konta muszę zakładać nowy portfel? Mam w domu kilka urządzeń, a każdy o innym IP.. Smile
10-25-2016 06:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
H_Brunner Offline
Aktywny
*

Liczba postów: 137
Dołączył: Oct 2016
Reputacja: 23 +

Forum Gold: 0.00
Post: #20
RE: Jak maksymalnie "wydoić" faucet Freebitco.in ;)
(10-24-2016 23:15)Miczek napisał(a):  @H_Brunner

Klikasz 24/7 z 3 kont?

No bez przesady Smile Mam pracę na pełny etat i trójkę dzieci. Poza tym śpię, chociaż akurat niewiele. Robię 16-18 kliknięć na dobę na każdym koncie.

H_Brunner, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2016.
10-25-2016 08:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
 
Poradnik
 Skrypt do freebitco.in
tomaszo704 27 4,105 09-16-2017 16:53
Ostatni post: code666
  Scrypt do freebitco.in szeq00 5 720 07-05-2015 17:28
Ostatni post: szarydg
 
Poradnik
 Forex - jak zacząć, z czym to się je, jak zarabiać.
Kiljan 12 5,619 08-02-2014 21:07
Ostatni post: krzysiektbg
  Mini Poradnik dotyczący serwisów freebitco.in oraz freedoge.co.in Takaon 3 968 07-14-2014 21:06
Ostatni post: RaiZeN

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.